• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

God søvn er vigtig for, at du kan fungere optimalt i løbet af dagen. Søvn forbedrer din koncentrationsevne, øger din energi og dit humør, styrker immunsystemet og meget mere. Med så mange forskellige senge på markedet kan det være svært at beslutte, hvilken én der er den rette for dig.

I dette blogindlæg guider vi dig igennem alle overvejelserne, så du kan finde sengen, der giver dig den bedste søvn.

Typer af senge og madrasser

Når du skal beslutte dig for en seng, er første step at orientere dig om, hvilke typer senge og madrasser, der findes – og det hjælper vi dig med. De mest gængse typer, finder du i vores udvalg.

Kontinentalsenge er en type seng, der typisk består af tre lag: en bundboks, en mellemstor madras og en topmadras. Det er en høj seng, som er et perfekt valg for dig, der gerne vil have en seng, hvis opbygning virkelig kan tilpasses dine behov.

Boxmadrassen er en simpel og komplet sengeløsning, hvor du får en springmadras, ben og en eventuelt topmadras i en samlet pakke. En boxmadras er en billig måde at få en ny seng på, uden at skulle anskaffe sig sengeramme. Boxmadrasser er en super populær løsning for mange.

Elevationssenge er senge, der kan justeres til forskellige vinkler eller positioner for at give en bedre støtte til kroppen. Om du skal ligge og læse, se fjernsyn eller sove med hovedet i en bestemt vinkel. Hvad end dine præferencer er, kan du tilpasse sengen herefter.

Køjesenge er en populær løsning blandt børnefamilier. I vores sortiment finder du køjesenge med 2 etager, 3 etager og familiekøjesenge. Køjesengene kan købes med og uden madrasser.

Find vores udvalg af senge her.

Sådan vælger du den rette madras

En seng er selvfølgelig sjovest at ligge i, hvis der er en madras i. De fleste af vores senge har en indbygget madras, men du kan også finde sengerammer, hvor du skal tilkøbe en madras. Ønsker du ekstra komfort, kan du finde et udvalg af topmadrasser i vores sortiment. Hos os kan du finde springmadrasser, skummadrasser, boxmadrasser og topmadrasser. Læs mere om vores madrasudvalg her.

Hvilket materiale har du brug for?

Nu er du forhåbentligt blevet lidt klogere på, hvilken type madras eller seng, du ønsker til dit soveværelse. Nu er det tid til at blive klogere på madrassens materiale. Materialer kan variere i åndbarhed, støtte, trykaflastning og holdbarhed. Derfor er det vigtigt at finde det materiale, der passer bedst til dine individuelle behov og præferencer. Vi tilbyder en bred vifte af sengematerialer herunder skum, latex og fjedre.

Skum er et populært materiale til madrasser, da det tilbyder støtte og trykaflastning.

Latex er kendt for sin holdbarhed og åndbarhed, hvilket gør det ideelt til allergikere og varmere sovemiljøer.

Fjedre er et klassisk materiale til madrasser og tilbyder god støtte og holdbarhed.

Vi tilbyder også kombinationer af disse materialer, som kan give det bedste fra begge verdener og optimere din soveoplevelse.

Medium, fast eller ekstra fast madras

For at opnå optimal afslapning af muskulaturen, er det vigtigt, at hoved, nakke, skuldre, rygsøjle og hofte ligger i en neutral position. Madrassens fasthed er afgørende for netop dette. Fastheden skal gerne afspejle din vægt og generelle præferencer for sovepositioner.

Fastheden kan inddeles i tre kategorier:

  • Medium: anbefales til personer under 75 kg.
  • Fast: anbefales til personer mellem 75-95 kg.
  • Extra Fast: anbefales til personer over 95 kg.

Den rette fasthed opnås også ved det rette antal zoner.

Madrassens zoner sikrer din komfort

Zoner i en seng refererer til forskellige områder af madrassen, som er designet til at give forskellige niveauer af støtte til forskellige dele af kroppen. En typisk madras er opdelt i tre zoner: hoved-, skulder- og hoftezone. Disse zoner er designet til at give mere støtte til de områder, der bærer mere vægt, og mindre støtte til områder der ikke bærer så meget vægt.

Flere af vores senge har op til fem eller syv zoner, som yderligere opdeler kroppen for at give mere præcis støtte og trykaflastning. Zonering i senge er en vigtig faktor at overveje, da det kan hjælpe med at lindre spændinger og smerter og give en mere komfortabel og støttende søvnoplevelse.

Bedz.dk | Find den rette seng hos os

Bedz.dk er din professionelle og pålidelige sengespecialist, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte seng til dine behov. Vores erfarne og dygtige personale står altid klar til at give dig professionel rådgivning og hjælp til at finde den seng, der passer bedst til dine individuelle behov og ønsker – kontakt os her hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Vi skaber rammerne for din søvn, så du kan være den bedste udgave af dig selv.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.