• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Der er et hav af dyner at vælge imellem, og et kan være svært at vide hvad du skal vælge. Vi bruger næsten en tredjedel af vores liv i sengen, og søvnen er et fysisk behov på lige fod med vand og mad. Derfor er det en god idé at bruge lidt tid på at finde en – eller flere – dyner der giver dig glæde i så mange timer i hvert døgn.

Årstiderne

Da en behagelig og jævn temperatur er godt for din nattesøvn, kan det nemt være at du har brug for forskellige dyner i løbet af året. Det svarer til at du sætter vinterhjul på bilen om vinteren og skifter til sommerdæk når temperaturen stiger igen til sommer – ligesom bilens hjul kun slides i den periode de køres på, så kører du komfortabelt og sikkert både sommer og vinter pga. de særlige egenskaber som dækkene har.

Det samme gælder for dyner. De har forskellige egenskaber, heriblandt isoleringsevnen; altså om en dyne føles sval, lun, varm eller ekstra varm. Hvilken temperatur du synes er en behagelig sovetemperatur, kan du kun selv afgøre – og så skal du vælge en dyne med de rette egenskaber.

I skemaet herunder kan du få en idé om hvilken type dyne du bør vælge, udefra din kropstemperatur når du sover og temperaturen i dit soveværelse – men husk at det er meget individuelt, hvilken temperatur du synes er behagelig.

 

 

Er du i tvivl om du har valgt den rigtige dyne, så kan det være en god idé at føre søvn-dagbog. Skriv ned om du har sovet godt hver morgen – og evt. hvorfor du ikke har sovet så godt. Har du haft det for varmt eller koldt i løbet af natten. Det giver et godt overblik i forhold til hvor ofte du sover dårligt, og om det skyldes en forkert dyne.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.