• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Pantera® også kaldet super koldskum – er PUR skum i den absolut bedste kvalitet.

Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfortniveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætnings-skader ved normal brug.

Derudover overholder Pantera® også brandkrav som California 117A og D som standard uden ekstra brandhæmmende tilsætningsstoffer, hvorved den optimale komfort opretholdes.

Pantera® er også nummer 1 til skum i medicinske applikationer.  De højere tætheder og den specielle cellestruktur kombineret med den passende zonering danner en passende løsning, især i medicinske applikationer. Pantera® sikrer ikke kun en reduktion i antallet af trykpunkter på kroppen, men har også en meget høj fugt- og varmeregulering, hvilket er vigtigt i forebyggelsen af ​​tryksår.

https://www.drakainterfoam.com/products/pantera-origin.html

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.