• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Returnering

Returnering af varer købt hos Bedz kan ske på følgende måde:
Du kontakter os og vi sender dig en returlabel såfremt der er tale om mindre artikler, som kan sendes med post.

Du kan også altid kontakte os via mail eller pr. telefonnummer: 54 61 12 50

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk altid at medsende en kopi af din faktura, så vi kan finde ordren i vores system.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for senge, madrasser, sovesofaer og dets lige. Er der tale om større artikler som skal afhentes, kan du bestille returnering ved at udfylde formularen for neden.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Vi ønsker at levere det bedste produkt til dig, men er du ikke tilfreds, vil vi gøre returneringen så let og enkelt for dig som muligt.

Ved at udfylde formularen herunder bestiller du returneringen. Når varen er kommet retur til vores lager, vil du få returneret ordrens pris, såfremt varen er i en tilstand, der gør det muligt at donere den til velgørenhed.

Udfyld formularen for neden.

4 + 7 =