• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Om os

De bedste forudsætninger for en god søvn.

Dansk produceret

Direkte fra vores egen fabrik

Veludhvilede kunder

Velgørenhed

Hvilken seng er perfekt til dig?

Vælg sengetype

Om os

Vi er BEDZ

God søvn er fundamentet for vores ve og vel og for vores virke i verden. Det vil vi hos BEDZ gerne være med til at sætte rammerne for, og derfor har vi brugt mange år på at studere søvn og dygtiggøre os i branchen, så vi kan udvikle produkter, der skaber de bedste forudsætninger for søvn i alle aldre.

Vi ved, at sengen du sover i om natten, er afgørende for dit liv om dagen. Og spørger du os, så bør god søvn ikke være noget, man blot drømmer om. Derfor bestræber vi os hver dag på at designe og producere senge og skræddersyede madrasser, som netop sikrer, at du og dine kære sover godt om natten, så I får mest muligt ud af dagen.

Vi drømmer stort

BEDZ Innovation

Vi har tænkt, designet og produceret madrasser i mere end 15 år – og ambitionen om konstant at gøre det endnu bedre er ikke blevet mindre med tiden. Derfor er BEDZ Innovation en vigtig del af BEDZ-familien.

I BEDZ Innovation bruger alle deres vågne timer på både at studere søvnen og omsætte den viden, vi har om materialernes egenskaber, så vi kan skabe bæredygtige sovemiljøer.

Drømmer du om at være den bedste version af dig selv hver dag? Det sætter krav til sengen, du sover i om natten. Derfor baserer vi en stor del af udviklingen af BEDZ på vores kunders behov og feedback, så vi konstant er på linje med vores vigtigste eksperter.

Resultatet? Senge, madrasser og tilbehør, der er imødekommer netop dine behov for en god nattesøvn.

Hvad vi gør

Vi skaber rammerne, så du kan være den bedste udgave af dig selv

En god oplevelse

Kundeoplevelsen er altafgørende

Købet af en ny seng og madras skal være lige så behageligt som at lægge hovedet på puden om aftenen. Hvad end det er vores online team af rådgivere, der hjælper dig med vælge den bedste seng til dine personlige behov, om det er vores kundeservice eller fragtmanden ved levering – så bestræber vi os på, at du får en god oplevelse og kan sove trygt. Din tilfredshed er vores vigtigste målestok.
De bedste forudsætninger for en god søvn

Vi bringer livsglæde til en træt industri

Hvis du søger nøglen til god, bæredygtig søvn i en seng, der holder hele livet – så skal du prøve BEDZ.

Hos BEDZ drømmer vi om, at alle skal elske søvn lige så meget, som vi gør, og derfor går vi forrest og viser, hvordan man kan skabe de bedste forudsætninger for god søvn.

Med den rette BEDZ seng og madras kan vi sørge for en uforstyrret nattesøvn – så du får energi til dagen.