Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

Om os

Vi er BEDZ, og det her er vores historie

Vi tror på, at søvn er sindets brændstof, der gør det muligt for dig at være den bedste version af dig selv. Søvn er den vigtigste energikilde og fundamentet for menneskers aktiviteter og det, vi skaber. Vi har brugt mange år på at studere søvnens virkning og videnskaben omkring den. Jo mere vi lærer om og forstår søvnen, jo mere er vi sikre på, at:
”Mængden og kvaliteten af søvn har stor betydning for menneskers trivsel”

Søvn gør os til gladere, klogere, hurtigere mennesker. Søvn har indvirkning på, om vi er varme, hyggeliger og omsorgsfulde. Med andre ord, søvn har betydning for, at vi kan være der for andre og passe godt på os selv.

Hvis alle fik en bedre, uforstyret søvn hver nat, ville verden være et bedre sted.

Vi drømmer stort

BEDZ Innovation

Vi har skabt og produceret behagelige madrasser i mere end 15 år, og vores ambition er vokset. Vi vil bidrage til, at alle mennesker kan være den bedste version af sig selv, fordi de er veludhvilede.

Vi sætter nye standarder inden for søvninnovation. I BEDZ Innovation bruger alle deres vågne timer på at studere søvnen. Vores mange års erfaringer og ekspertise indenfor skum og skummet egenskaber betyder at udviklere produkter baseret på vores kunders behov og tilbagemeldinger. Resultatet? De mest innovative produkter, som ingen andre nogensinde havde drømt om, var mulige.

Hvad vi gør

Vi skaber uforstyrret bedre søvn

En god oplevelse

Kundeoplevelsen er altafgørende

At købe din ny madras, skal være lige så behageligt, som at kravle under dynen i din behagelige seng.

Uanset, om det er vores online rådgiverteam, der hjælper dig med at finde den bedste seng til dine personlige behov , eller vores kundeservice og fragtmand ved leveringen, så kan du være sikker på, at vi gør alt for, at du kan sove trygt.

De bedste forudsætninger for en god søvn

Vi bringer nyt livsglæde til en træt industri

Vi drømmer om, at verden skal elske søvn lige så meget som vi gør. Derfor designer vi produkter, som skaber de bedste forudsætninger for en god søvn.

På den måde ønsker vi at bidrage til, at du får et bedre liv, fordi du er en bedre version af dig selv, når du er veludhvilet.