• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

At vælge den rigtige type seng er afgørende for en god nats søvn og generel trivsel. Hvis du vågner op med ømhed i kroppen, kan det være et tegn på, at du har brug for en ny seng eller madras. To populære muligheder, der ofte forårsager forvirring, er kontinentalsenge og boxmadrasser. Mange har derfor stillet sig selv spørgsmålet: hvad er forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng? Mens begge tilbyder en høj grad af komfort og støtte, er der betydelige forskelle mellem de to. Lad os udforske disse forskelle for at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dine søvnbehov.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en luksuriøs og moderne seng, som i sin enkelthed er opbygget af tre lag: en boxmadras eller polstret sengeramme, en springmadras og en topmadras. Som oftest vil det også være muligt at købe en matchende sengegavl, hvilket giver kontinentalsengen et stilrent og fuldendt look. Snakker man komfort, er kontinentalsengen derfor en af topspillerne, da den med sine tre lag giver en uforglemmelig komfort. Den høje komfort er dog ikke den eneste fordel ved en kontinentalseng:

 1. God støtte: Med både springmadras og topmadras giver en kontinentalseng god støtte. Har du rygproblemer, kan du derfor med fordel vælge en fast springmadras, der giver dig god støtte, og en topmadras, der giver blød komfort. 
 2. Elegant design: Kontinentalsenge er kendt for deres elegante og moderne design, der tilføjer et strejf af luksus til ethvert soveværelse. Deres høje profil og koordinerede polstring skaber en imponerende og indbydende seng, der kan være et centralt fokuspunkt i rummet.
 3. Holdbarhed: Takket være deres højkvalitetsmaterialer og solide konstruktion er kontinentalsenge kendt for deres holdbarhed og langa levetid. Ved at investere i en kontinentalseng kan du nyde komforten og støtten i mange år fremover uden behov for hyppig udskiftning.

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras ligner en kontinentalseng i opbygningen, men der er nogle vigtige forskelle. Hvor en kontinentalseng har tre lag, har boxmadrassen blot ét. Typisk består den af en træramme med et integreret fjedersystem. Du får derfor, hvad man kan kalde sengeramme og madras sammen. Topmadrassen er ikke inkluderet i en boxmadras, hvilket adskiller den fra en kontinentalseng. Ønsker man derfor en bedre komfort, kan det være en god idé at tilkøbe en topmadras. En boxmadras ses som det mest praktiske og budgetvenlige valg. Der er derfor også flere gode grunde til at vælge en boxmadras:

 • Den gode kerne: Boxmadrassens kerne er som oftest opbygget af et eller flere lag fjedre med et lag skum over sig. Dette giver en stabil og støttende kerne, som vil passe til mange menneskers søvnbehov.
 • Prisvenlig: Leder du efter en ny seng på et budget, er boxmadrassen en fremragende løsning. Man får en god værdi for pengene, og de findes i forskellige prislejer.
 • Enkelthed: En boxmadras er som oftest i et enkelt og moderne design, som vil passe ind i de fleste hjem. Den er praktisk og ligetil, og ønsker man et mere integreret look, er der som regel mulighed for at tilkøbe en passende sengeramme.

Så hvad er forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng?

Når vi nu har gennemgået de to sengetyper hver for sig, kan det være godt med en sammenlignende opsummering, så du kan føle dig mere sikker på dit valg. Står du derfor og skal vælge mellem en kontinentalseng vs boxmadras, kan du have disse tre forskelle i baghovedet:

 1. Opbygning: Den primære forskel mellem en kontinentalseng og en boxmadras er opbygningen. Mens begge indeholder en spring- eller fjedermadras, har kontinentalsenge en separat base og en topmadras, mens boxmadrasser har en integreret træramme og ingen topmadras.
 2. Komfort: Kontinentalsengen ses som kongen af komfort med sine tre udførlige lag. Selvom boxmadrassen også udgør en komfortabel seng, er den ikke kendt for sin høje komfort. Er komfort og dybde øverst på din liste, bør du derfor vælge en kontinentalseng eller tilkøbe en topmadras til din boxmadras.
 3. Pris: Hvor boxmadrassen er en fin og budgetvenlig løsning til dig, der ikke er for kræsen, ses kontinentalsengen som en investering. Ønsker du derfor en seng, der er skræddersyet til netop dine behov, og har du mere luft i budgettet, kan du med fordel vælge en kontinentalseng.

Tag det helt rigtige søvnvalg

Både kontinentalsenge og boxmadrasser tilbyder komfortable og støttende søvnoplevelser med deres egne unikke fordele. Din beslutning mellem de to afhænger primært af dine personlige præferencer, rummets størrelse og dit budget. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at prioritere kvalitet og komfort for at sikre en god nats søvn og optimal trivsel. Så tag dig tid til at overveje dine muligheder og vælg den seng, der passer bedst til dine behov.

Er du helt ny, når det gælder sengekøb? Så hjælper vi dig gerne på vej. Hos os finder du nemlig flere forskellige guides til, hvordan du vælger de rigtige produkter, når det kommer til søvn. Mangler du en gennemgående madrasguide, en oversigt over dyner eller noget helt tredje, kan du uden tvivl finde det her.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.