• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Har du gjort dig overvejelser, om en elevationsseng kunne være det rigtige for dig? Ønsker du at tage springet til den mest luksuriøse sengetype, men ved du ikke, om der er mulighed for at vælge din ønskede madras til en elevationsseng? Der kan for mange være en stor fordel ved at vælge en elevationsseng, og når det kommer til at vælge den rigtige madras til en elevationsseng, er der flere faktorer, man bør overveje for at sikre optimal komfort og støtte. I dette indlæg vil vi udforske, hvordan man navigerer i valget af madras til en elevationsseng og finder den perfekte pasform til ens individuelle behov.

Før vi dykker ned i valget af madras, lad os først forstå, hvad en elevationsseng egentlig er. En elevationsseng er en seng, der kan hæves og sænkes i forskellige vinkler ved hjælp af en motoriseret mekanisme. Denne funktion gør det muligt for brugerne at justere sengens position, så den passer til deres individuelle præferencer og behov, såsom at hæve hoved- eller fodenden for at lindre smerter eller forbedre komforten under læsning eller tv-kiggeri.

Overvejelser ved valg af madras til elevationsseng

Når det kommer til at vælge den rigtige madras til en elevationsseng, er der flere faktorer, man skal tage i betragtning for at sikre den optimale søvnoplevelse:

  1. Fleksibilitet: En madras til en elevationsseng skal være fleksibel nok til at kunne bøje og tilpasse sig sengens forskellige positioner uden at miste sin støtte eller form. Derfor er det vigtigt at vælge en madras, der er designet specielt til elevationssenge og fremstillet af materialer, der kan modstå gentagne bøjninger og bevægelser.
  2. Tykkelse: Tykkelsen af madrassen er også en vigtig faktor at overveje. En madras, der er for tyk, kan begrænse sengens bevægelsesområde og forhindre den i at nå sine fulde elevationsevner. På den anden side kan en alt for tynd madras muligvis ikke tilbyde tilstrækkelig støtte eller komfort. 
  3. Fyldstof: Når man vælger en madras til en elevationsseng, bør man også overveje fyldstoffet. Memory skum, latex og pocketfjedre er populære valgmuligheder, da de tilbyder en god kombination af støtte, komfort og fleksibilitet. Memory skum former sig efter kroppens konturer og kan hjælpe med at lindre trykpunkter, mens latex er naturligt åndbart og allergivenligt. Pocketfjedre tilpasser sig sengens bevægelser og giver en jævn støtte over hele kroppen.
  4. Åndbarhed: Da en elevationsseng ofte bruges til at forbedre søvnkvaliteten for personer med forskellige sundhedsmæssige behov, er det vigtigt at vælge en madras, der er åndbar og temperaturregulerende. Dette vil hjælpe med at forhindre overophedning og meget sved om natten og sikre en behagelig og hygiejnisk soveoverflade.
  5. Kompatibilitet: Endelig er det vigtigt at sikre, at den valgte madras er kompatibel med den specifikke elevationssengs model og størrelse. Mange producenter af elevationssenge tilbyder madrasser, der er specielt designet til deres sengesystemer og passer perfekt til deres dimensioner og funktioner.

Tilbehør til elevationsseng

Selvom en madras til en elevationsseng i sig selv ikke behøver at være noget helt specielt, skal der i nogle tilfælde medkøbes specielt tilbehør. Har du/I eksempelvis valgt at købe en dobbeltelevationsseng, kan der medfølge en speciel madras til elevationsseng, der kræver brugen af et splitlagen. Her er lagnet adskilt i toppen, bunden eller begge dele, så madrasserne kan bevæge sig individuelt. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at købe to lagner til din dobbelte elevationsseng.

I sidste ende er det vigtigt at vælge sengetilbehør, der passer til dine individuelle behov og præferencer samt til sengens specifikke egenskaber og funktioner. Tag dig tid til at undersøge dine muligheder og invester i kvalitetsprodukter, der vil bidrage til en behagelig og afslappende søvnoplevelse i din elevationsseng.

Vælg den helt rigtige madras og nyd din elevationsseng til fulde

Valget af den rigtige madras til en elevationsseng er afgørende for en god nats søvn og generel komfort og velvære. Ved at overveje faktorer som fleksibilitet, tykkelse, fyldstof, åndbarhed og kompatibilitet kan du sikre dig, at du vælger den madras, der bedst passer til dine individuelle behov og præferencer. Tag dig tid til at undersøge dine muligheder, og test flere forskellige madrasser, inden du træffer dit endelige valg. Med den rette madras kan du nyde alle fordelene ved en elevationsseng og opnå en dyb og forfriskende søvn hver nat.

Har du svært ved at finde rundt i de forskellige madrastyper såsom pocketfjedre, latex og boksmadrasser? Så kan du med fordel tage et kig på vores store madrasguide: sådan vælger du den rette madras. Her får du en god grundforståelse for madrasser, der klæder dig godt på, når du skal ud og finde en madras til fx en elevationsseng.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.