• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Men hvad er TENCEL™ egentligt?

TENCEL™ er navnet på et materiale, som er fremstillet af nogle af de mest bæredygtige fibre, der kan fremskaffes i øjeblikket. TENCEL™ bliver også kaldet Lyocell, og det er faktisk kun når det kommer fra den østrigske fabrik Lenzing, at navnet TENCEL™ må bruges. Kort fortalt er TENCEL™ et materiale, som fremstilles af cellulosefibre fra gran, bambus- eller bøgetræer. Dette foregår ved at træet bliver lavet til kvas, der bliver opløst, som herefter laves til fibre man kan spinde til garn og i sidste ende bruge til at fremstille tekstiler.

Som du nok kan høre, er TENCEL™ et meget naturligt produkt og derfor også et miljøvenligt alternativ til mange andre typer af materialer – og dette endda uden at gå på kompromis med kvalitet og udseende. En betræk i TENCEL™ er både komfortabel at ligge på og lækker at røre ved.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.