• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Når det kommer til at vælge den perfekte madras til sine behov, er der en bred vifte af muligheder at vælge imellem. En af de mest populære typer er springmadrassen. Men hvad er en springmadras, og hvordan vælger man den rigtige til ens behov? I dette blogopslag vil vi udforske verdenen af ​​springmadrasser, hvad de er, og vigtige faktorer at overveje, når du skal vælge den helt perfekte springmadras til dit søvnbehov.

Hvad er en springmadras?

En springmadras, også kendt som en pocketfjedermadras, er en type madras, der består af en række metal- eller træfjedre, der er indkapslet i stoflommer eller forbundet med metaltråde. Disse fjedre arbejder individuelt eller i grupper for at give støtte og komfort, og de er kendt for deres gode ventilation og holdbarhed. En pocketfjedermadras er eksempelvis lavet af individuelle fjedre, der er indkapslet i stoflommer, hvilket giver en mere individuel og tilpasset støtte. Fjedrene i en springmadras hjælper med at fordele vægten jævnt over overfladen og tilpasse sig kroppens konturer, hvilket kan reducere trykpunkter og minimere smerter og ubehag.

springmadras

Fordele ved en springmadras

Som du måske allerede kan fornemme, har en springmadras mange forskellige fordele. Den fås nemlig i forskellige sammensætninger og designs, så det er muligt at finde en springmadras til mange forskellige søvnbehov. Når du vælger en springmadras, får du derfor mange fordele.

 • God støtte: Springmadrasser er kendt for at give god støtte til kroppen og ryggen, hvilket kan bidrage til at reducere smerter og ubehag, især for personer med ryg- eller ledsmerter.
 • God ventilation: På grund af sit åbne design tillader springmadrasser god luftcirkulation, hvilket kan hjælpe med at regulere temperaturen og holde dig køligere om natten.
 • Holdbarhed: Springmadrasser er generelt kendt for deres holdbarhed og lange levetid, hvilket gør dem til en god investering på lang sigt.
 • Bevægelsesisolering: Springmadrasser er designet med individuelle fjedre, der bevæger sig uafhængigt af hinanden, hvilket betyder, at bevægelse fra en person på sengen ikke vil forstyrre en anden.

Sådan vælger du en springmadras!

Springmadrassen er en god madras for mange, da den kan findes med forskellige specifikationer og designs. Det betyder dog også, at der er mange forskellige springmadrasser på markedet, du kan vælge imellem. Når du skal vælge en springmadras til præcis dine behov, er der flere faktorer at overveje.

 • Fasthed: Springmadrasser kommer i forskellige fastheder, fra blød til ekstra fast. Det vigtigste er at vælge en fasthed, der passer til dine personlige præferencer og søvnbehov. Generelt anbefales det, at personer med ryg- eller ledsmerter vælger en fastere madras for bedre støtte.
 • Ventilation: Springmadrasser har en fremragende ventilation på grund af deres åbne design og fjedersystem. Luftcirkulationen hjælper med at regulere temperaturen, og det giver en mere behagelig søvnoplevelse.
 • Størrelse: Vælg den rigtige størrelse springmadras, der passer til din seng og dine pladsbehov. Har du en partner med andre behov, kan I med fordel vælge to forskellige madrasser, der passer til sengerammens dimensioner. 
 • Materiale: Overvej kvaliteten af materialerne i springmadrassen, herunder fjedrene og betrækket. Højere kvalitetsmaterialer kan bidrage til en bedre og mere holdbar madras.
 • Bevægelsesisolering: Hvis du deler seng med en partner, kan det være en god idé at vælge en springmadras med bevægelsesisolering for at minimere forstyrrelser fra partnerens bevægelser om natten.
 • Pris: Prisen på en springmadras kan variere betydeligt afhængigt af kvaliteten, materialerne og mærket. Sørg for at vælge en madras, der passer til dit budget, men også en der opfylder dine behov og holder i lang tid.

Få den bedste søvn med den helt rigtige springmadras

Søvn er afgørende for vores fysiske og mentale velvære. Det giver kroppen mulighed for at reparere sig selv, genopbygge energireserver og styrke immunforsvaret. Samtidig spiller søvn en central rolle i kognitive funktioner som læring, hukommelse og koncentration. Prioritering af tilstrækkelig og ikke mindst komfortabel søvn er nøglen til at opretholde en sund livsstil og maksimere vores daglige præstationer og trivsel. Det er derfor utroligt vigtigt at vælge den helt rette madras — en opgave, som du nu er bedre rustet til.

Springmadrasser er en populær og pålidelig valgmulighed, når det kommer til at skulle vælge en komfortabel madras. Ved at forstå hvad en springmadras er, hvad dens fordele er, samt hvordan man vælger den rigtige springmadras til ens behov, kan man træffe den bedste beslutning og sikre en god nats søvn hver nat. Med den rette springmadras kan du nyde komfort og støtte hele natten lang. Hvis springmadrassen lyder som den rigtige madras til dig og dine behov, er der ikke andet for end at udforske markedet.

 

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.