• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Anilin

Anilin-læderet er lavet af de mest avancerede rå huder og har en naturlig overflade, hvor de originale markeringer tilføjer et autentisk look med masser af karakter. Hvert skind er unikt og helt unikt. Nyd en diskret patina, der dukker op over tid og med eksponering for lys på dette behagelige, lækre læder, du helt vil elske. Anilin er betegnelsen for læder, der er garvet og farvet uden finish på toppen. Overfladen er helt naturlig og porerne er åbne. Dette gør læderet 100% åndbart og giver den bedste siddekomfort.

Semi-anilin

En let, gennemsigtig overfladefinish giver semianilinlæder beskyttelse mod pletter og lysets påvirkninger, samtidig med at det bevarer dets organiske udseende og følelse. Resultatet er et lækkert, fuldnarvet læder, der er lettere at vedligeholde og mere modstandsdygtigt over for slid. Med en komfortfaktor, der er fuldstændig fantastisk. Semi-anilin er betegnelsen for læder, der er garvet og farvet efterfulgt af en pigmenteret finish og en top coat. Overfladen er naturlig og porerne er stadig synlige og relativt åbne. Læderet er stadig åndbart.

Beskyttet – “Protected”

Det ultimative for holdbarhed, “Protected” læder har en speciel overfladebehandling, der beskytter mod slitage, hvilket gør det vandafvisende, smudsafvisende og pletafvisende. Læderet er blødt og yderst behageligt, med et mere ensartet udseende til overfladen. Det betyder, at de naturlige markeringer er minimale i et læder, der er meget nemt at passe, designet til at holde i generationer. Læder med beskyttet overflade er betegnelsen for læder, der er garvet og farvet efterfulgt af et stærkt, pigmenteret lag og topcoat. (Mængden af ​​farvelag kan variere). Overfladen er ofte korrigeret og/eller præget. Læderet kan være let åndbart.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.