• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Nattesved kan være en ubehagelig og forstyrrende oplevelse, der påvirker din søvnkvalitet. For at hjælpe dig med at forstå og tackle dette problem, har vi samlet nogle af de mest almindelige årsager til nattesved og tips til, hvordan du kan reducere det.

Forstå de almindelige årsager til nattesved

Nattesved kan skyldes mange faktorer, både eksterne og interne. En almindelig årsag er høj temperatur i soveværelset. Hvis din kropstemperatur stiger over 37 grader, vil kroppen automatisk begynde at svede for at køle sig ned. Det kan hjælpe at holde soveværelset køligt ved at åbne vinduer eller bruge en ventilator​​.

En anden årsag kan være hormonelle ændringer, især hos kvinder i overgangsalderen. Disse ændringer kan medføre hedeture og øget svedproduktion, som kan forstyrre søvnen. Det er også almindeligt, at stress og angst kan udløse nattesved, da kroppen reagerer på følelsesmæssige belastninger ved at øge svedproduktionen​.

Sådan påvirker nattesved din søvnkvalitet

Nattesved kan have en betydelig indvirkning på din søvnkvalitet. Når du vågner op badet i sved, kan det være svært at falde i søvn igen, hvilket resulterer i afbrudt søvn og træthed i løbet af dagen. Sveden kan også gøre din seng og dit sengetøj ubehageligt fugtigt, hvilket yderligere forringer din søvnkvalitet. En løsning kan være at bruge åndbart sengetøj og en ventilerende madras, der hjælper med at holde dig tør og komfortabel hele natten​.

Tips til at reducere nattesved

Der er flere effektive måder at reducere nattesved på. Først og fremmest bør du overveje at justere temperaturen i dit soveværelse. En køligere temperatur kan hjælpe med at regulere din kropstemperatur og mindske svedproduktionen. Brug lettere dyner og undgå tunge materialer som flannel og fleece​.

Dit valg af nattøj kan også spille en stor rolle. Vælg let og åndbart nattøj lavet af naturlige materialer som bomuld eller bambus, som hjælper med at holde din kropstemperatur nede. Det kan også være en god idé at tage et afslappende bad inden sengetid for at sænke din kropstemperatur og reducere stress​.

nattesved

Hvornår skal du søge lægehjælp?

Selvom nattesved ofte kan skyldes mindre alvorlige årsager som diæt eller miljøfaktorer, kan det også være et symptom på mere alvorlige helbredsmæssige problemer som lavt blodsukker, infektioner eller endda kræft. Hvis du oplever hyppig og intens nattesved, der påvirker din søvn og generelle helbredstilstand, bør du søge lægehjælp for at få en korrekt diagnose og behandling​​.

For mere information om, hvordan du kan forbedre din søvn og vælge de bedste produkter til at skabe et behageligt sovemiljø, besøg Bedz.dk. Her finder du et bredt udvalg af senge, madrasser og tilbehør, der kan hjælpe dig med at få en bedre nats søvn.

Produkter der kan hjælpe mod nattesved

For at forbedre din søvnkvalitet og mindske nattesved, kan det være en god idé at investere i produkter, der hjælper med at regulere temperaturen i sengen. Hos Bedz.dk tilbyder vi en række produkter, der kan hjælpe dig med at opnå en mere behagelig søvnoplevelse.

En ventilerende madras kan gøre en stor forskel, når det kommer til at reducere nattesved. Vores Cool Ocean Gel Infused-latexmadras er ideel til temperaturregulering og reducerer varmemætningen en betydelig grad. 

Derudover kan det hjælpe at bruge en let og åndbar dyne. Vores udvalg af dyner inkluderer bl.a. sommerdyner, der sikrer, at du sover i et sundt og behageligt miljø i de varmere måneder. Vores dyner er designet til at regulere temperaturen og give dig den bedste komfort, uanset årstiden​.

For mere information om, hvordan du kan forbedre din søvn og vælge de bedste produkter til at skabe et behageligt sovemiljø, besøg Bedz.dk. Her finder du et bredt udvalg af senge, madrasser og tilbehør, der kan hjælpe dig med at få en bedre nats søvn.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.