• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bouclé, afledt af det franske ord, der betyder krøllet eller ringet, refererer til både et garn fremstillet af en række løkkede fibre og de vævede stoffer fremstillet af det. Bouclé-stoffer er alsidige og bløde at røre ved med et flet, bamse-lignende udseende.

Det nubby, multi-brug tekstil er generelt lavet af uld, selvom bomuld, hør og silke også kan bruges. Tilbage i slutningen af ​​1940’erne bad Florence Knoll (medstifter af møbelfirmaet Knoll) om ‘en stol, der er som en kurv fuld af puder at krølle sammen og læse en bog i’. Resultatet blev Saarinens livmoderstol i Knoll’s Classic Bouclé. Nå, nu er bouclé solidt tilbage i rampelyset, og det er ikke kun en fast bestanddel inden for mode (takket være Coco Chanel i 1950’erne), men også møbeldesign, set i hjemmet til indretningsobsessivers og på ønskelisten hos enhver interiørelsker.

Tidligt i 2020 markerede en genopblussen i alt bouclé. Dette er en trend, du vil elske, fordi materialet giver et subtilt udseende, men alligevel giver en god balance mellem varme, hygge og tekstur til dit interiør – det er perfekt til at opnå et stilfuldt Scandi-look og fungerer generelt godt i moderne interiører.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.