• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Spekulerer du også på, hvilken madras du skal vælge til dit barn? Enhver forælder ønsker at sikre deres barns sikkerhed og komfort og lægger særlig vægt på dets helbred samt hygiejne og søvnkomfort. Et godt udhvilet barn er fuld af energi og kan fokusere på hverdagens opgaver, og en velvalgt madras sikrer, at han ikke har problemer med at falde i søvn. Af hensyn til sund søvn for vores mindste kunder har vi lavet en BEDZ kids serier af madrasser rettet til børn.

Er en springmadras (pocketfjedre) velegnet til et barn?

Ja. Pocketfjedre tilpasser sig perfekt til barnets skiftende vægt, det kan siges, at fjedrene vokser sammen med barnet. Det er muligt takket være hver enkeltes individuelle arbejde. De garanterer korrekt støtte til rygsøjlen uanset placeringen af ​​barnet.

En springmadras baseret på pocketfjedre er bestemt et godt valg, hvis du planlægger at bruge din madras i en længere periode eller flere år. Springmadrasser anbefales især til børn over 4 år. Pocketfjedre madrasser har 7 støttezoner. I den indledende fase af et barns vækst spiller de ikke en vigtig rolle, da trykket på madrassen er lavt, men de bliver vigtigere, når barnet går ind i fasen med intensiv vækst.

Hvilken hårdhed skal man vælge: en blød, mellem hård eller hård madras?

Den mest optimale fasthed for et barn er en medium fast madras. Det er en myte, at hårde madrasser anbefales til børn. En hård madras lægger pres på rygsøjlen og musklerne, som udvikler sig og forhindre hvile og fuld regenerering. For yngre børn og dem, der vejer mindre, op til 35 kg, kan du vælge en blød madras med termoelastisk skum eller en mere fjedrende madras af latexskum. (Med latexskum er det også velegnet til tungere babyer)

En god løsning for børn, der bliver teenagere en dag, er madrasser med to forskellige skum på begge sider af madrassen. Den ene er blødere, fx termoelastisk eller elastisk, fx latex, og den anden lidt hårdere med understøttende skum. Takket være denne kombinationsløsning, når barnet vokser og dets vægt bliver større, kan madrassen vendes og stadig have optimal komfort.

Madrasser til børn med allergi.

Flere og flere børn lider af allergi forårsaget af støvmider eller svampeallergener. Hvis dit barn er allergisk, skal du give ham eller hende en god nats søvn og købe en madras med et lag latexskum. Børnemadrasser med latexskum har allergivenlige, antibakterielle og svampedræbende egenskaber, og skummet lavet af naturlig latex sikre desuden den korrekte luftcirkulation inde i madrassen, hvilket sikrer et højt hygiejne niveau. I tilfælde af allergikere fungerer børnemadrasser suppleret med et kokosmåttelag også. Det er et materiale, der forstærker strukturen, men samtidig garanterer beskyttelse mod fugt, der udledes udefra.

Madrasser til børn, der er involveret i sport.

Muskler hos unge atleter kræver afslapning og regenerering efter hver træning, derfor bør madrasser til børn, der er involveret i sport, være produkter udstyret med en termoelastisk eller meget elastisk skum, der tager sig af muskelregenerering under søvn.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.