• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Når det kommer til at vælge den rette topmadras, står mange overfor valget mellem latex og memory skum. Hver type har sine unikke egenskaber og fordele, som kan forbedre din søvnkvalitet betydeligt. Her er en dybdegående gennemgang af begge materialer, så du kan træffe det bedste valg for dine behov.

Komfort og støtte: Latex topmadras

En latex topmadras er kendt for sin naturlige elasticitet og evne til at tilpasse sig kroppens konturer uden at føles for blød. Latex er et naturligt materiale, udvundet fra saften af gummitræer, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Fordelene ved en latex topmadras inkluderer:

Allergivenlig: Latex er naturligt resistent overfor støvmider og skimmel, hvilket gør det ideelt for allergikere.

Holdbarhed: Latexmadrasser er kendt for deres lange levetid og bevarer deres form i mange år.

Ventilation: Med sin åbne cellekonstruktion tilbyder latex en fremragende luftcirkulation, hvilket hjælper med at regulere temperaturen og holde madrassen kølig natten igennem​​.

Trykaflastning og varme: Memory skum topmadras

Memory skum, oprindeligt udviklet af NASA, er designet til at forme sig efter kroppens konturer ved hjælp af din kropsvarme, hvilket giver en personlig støtte og trykaflastning. Her er nogle af fordelene ved memory skum topmadrasser:

Personlig tilpasning: Memory skum former sig efter din krop og giver en skræddersyet støtte, hvilket kan være gavnligt for dem med ryg- eller ledsmerter.

Bevægelsesisolering: Memory skum absorberer bevægelser, så du ikke bliver forstyrret af din partners bevægelser i løbet af natten.

Varmeisolering: Denne type skum holder på varmen, hvilket kan være fordelagtigt i koldere klimaer, men mindre ønskeligt for dem, der har tendens til at svede om natten​​.

Hvilken topmadras skal du vælge?

Valget mellem latex og memory skum afhænger i høj grad af dine personlige præferencer og søvnbehov. Hvis du prioriterer en kølig, allergivenlig og holdbar madras, er latex muligvis det bedste valg for dig. Omvendt, hvis du har brug for ekstra trykaflastning og en madras, der tilpasser sig din kropsform, vil memory skum sandsynligvis være det bedste valg.

Hos Bedz.dk kan du finde et bredt udvalg af både latex og memoryskum topmadrasser, så du kan finde den perfekte løsning til din søvnkomfort. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste topmadras baseret på dine specifikke behov og præferencer.

topmadras

Vedligeholdelse og levetid

Vedligeholdelse af din topmadras er afgørende for at forlænge dens levetid og sikre en sund søvn. For latex topmadrasser anbefales det at vende og rotere madrassen regelmæssigt for at undgå trykpunkter og slid. Memoryskum topmadrasser kræver mindre vedligeholdelse, men det er vigtigt at lufte dem ud for at forhindre ophobning af varme og fugt.

Begge typer topmadrasser bør beskyttes med en vaskbar madrasbeskytter for at holde dem fri for pletter og snavs. Regelmæssig rengøring og korrekt ventilation vil hjælpe med at bevare madrassens friskhed og støtte egenskaber i mange år​.

For at få en større forståelse for forskellen på vores latex topmadrasser og memory foam topmadrasser, kan du bl.a. læse mere om vores produkter VENUS | Standard Latex | Topmadras 90 x 200 cm. og LAZY AIR | Memory Skum | Topmadras 120 x 200 cm.

Konklusion

Uanset om du vælger en latex eller memory skum topmadras, er det vigtigste, at du vælger en, der passer til dine individuelle søvnbehov og præferencer. Begge typer topmadrasser kan forbedre din søvnkvalitet betydeligt, så det handler om at finde den, der bedst understøtter din krop og søvnstil. Hos Bedz.dk er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde den perfekte topmadras, så du kan nyde en god nats søvn hver nat.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.