• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

En god nats søvn er afgørende for vores helbred og velvære, og valget af en passende madras spiller derfor en afgørende rolle. Boxmadrasser har vundet popularitet i de seneste år, navnlig på grund af deres unikke design og mange fordele. Men hvad er en boxmadras, og hvordan vælger man den rigtige? I denne guide til boxmadrasser vil vi fortælle dig alt det, du skal vide om boxmadrasser, og hvordan du vælger den bedste boxmadras til netop dine behov.

Guide til boxmadrasser

En boxmadras er en type madras, der modsat en kontinentalsengs tre lag, blot består af ét lag. Denne konstruktion adskiller sig fra traditionelle madrasser ved at inkludere en fast base, hvilket giver ekstra støtte og komfort. En boxmadras er en træramme med indbygget madras. Denne madras består typisk af et eller flere lag fjedre og et skumlag for komfort. Du behøver derfor ikke at tænke på en sengeramme, når du køber en boxmadras. På den måde undgår du at skulle købe både sengeramme og madras, da du med en boxmadras får det hele i ét køb.

Boxmadrasser er normalt større og tykkere end traditionelle madrasser og kan have forskellige design og polstringer, der passer til forskellige præferencer og behov. Der er derfor flere faktorer at overveje, når man skal vælge den bedste boxmadras til eget behov. Den store variation betyder dog også, at du med sikkerhed kan finde lige præcis den kombination, der passer bedst til dig.

boxmadrasser

Fordelene ved en boxmadras

Der er mange gode grunde til at vælge en boxmadras. Måske er din gamle madras blevet for blød, dit søvnbehov har ændret sig grundet alder, livsperiode og/eller skade. Uanset behov har en boxmadras mange fordele at byde på, når du står og skal vælge din næste madras. Her får du fire fordele ved at vælge en boxmadras: 

  1. Ekstra støtte: Den faste base af en boxmadras giver ekstra støtte til din ryg og krop, hvilket kan reducere rygsmerter og forbedre din søvnkvalitet.
  2. Lav bevægelsesoverførsel: På grund af dens lagdelte konstruktion reducerer en boxmadras bevægelsesoverførsel, hvilket betyder, at du ikke vil blive forstyrret af din partners bevægelser om natten. 
  3. Holdbarhed: Boxmadrasser er kendt for deres holdbarhed og langa levetid. Den solide konstruktion og kvalitetsmaterialerne sikrer, at din madras forbliver i god stand i mange år.
  4. Større komfort: Den ekstra polstring og støtte i en boxmadras skaber en behagelig og luksuriøs søvnoverflade, der kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og sove bedre hele natten.

Vælg den bedste boxmadras

Nu ved du, hvad en boxmadras er, og hvilke fordele der er ved at vælge netop denne type madras. Men hvordan vælger du den bedste boxmadras? Udvalget af senge og madrasser er lige så forskelligt som os mennesker. Det er derfor vigtigt at kende sine præferencer, behov og budget, når man skal vælge en seng – det gælder også en boxmadras. Derfor får du her et par gode ting at overveje, når du er på udkig efter den bedste boxmadras. 

  1. Fasthed: En af de vigtigste overvejelser er madrassens fasthed. Boxmadrasser findes i forskellige fasthedsgrader, som regel fra blød til ekstra fast. Din foretrukne fasthed afhænger normalt af din kropsvægt, soveposition og personlige præferencer. Hvis du har rygproblemer eller andre særlige hensyn, kan det være en fordel at spørge din fysioterapeut til råds.
  2. Størrelse: Boxmadrasser fås i forskellige størrelser. Det er derfor vigtigt at vælge en madras, der passer til dit rum og soveplads. Skal man kunne sove to i sengen, eller er sengen måske til et barn? Skal sengen være lidt længere, så fødderne ikke kommer udover kanten? Overvej også eventuelle fysiske begrænsninger i dit soveværelse, såsom døre, indbyggede skabe, vindueshøjde m.m.
  3. Materiale: Kvaliteten af materialerne i en boxmadras påvirker dens holdbarhed og komfort. Fjedermadrassen bør være af høj kvalitet og give tilstrækkelig støtte til din krop. Topmadrassen bør være polstret med åndbart materiale for at forhindre overophedning om natten.
  4. Pris: Prisen på en boxmadras varierer afhængigt af mærke, størrelse og kvalitet. Det er vigtigt at finde en god balance mellem pris og kvalitet og investere i en madras, der vil give dig den bedste søvnoplevelse på lang sigt.

Køb den bedste madras til din nattesøvn

Valget af den rigtige madras er afgørende for din søvnkvalitet og generelle velvære. Vågner du op og er stiv og øm i stedet for udhvilet og afslappet? Så er det tid til en ny seng eller madras. En boxmadras tilbyder en unik kombination af støtte, komfort og holdbarhed, der kan forbedre din søvnoplevelse og give dig energi til dagen. Grundet det store udvalg er det nemt af finde en madras, der opfylder netop dine behov. Ved at overveje faktorer som fasthed, størrelse, materiale og pris, kan du finde den perfekte boxmadras, der passer til dine behov og præferencer. 

Er du stadig i tvivl, om en boxmadras er det rette valg for dig? Der findes et væld af forskellige madrasser og senge, og det kan være en god idé at læse om de fleste, så du får dannet dig et godt overblik. Det kan derfor være en god idé at kigge på en mere overordnet madrasguide, så du kan tage den helt rigtige beslutning.

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.