• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Visco Air | Topmadras 90 x 200 cm | Specialtilbud – begrænset antal

Tilbud

Original price was: 2.995,00 kr..Current price is: 1.495,00 kr..

6 på lager

  • Topmadras med en kerne af Visco Air skum
  • 8 cm tyk inkl. quiltet betræk (7 cm memoryskum kerne) – tilfredstilleden komfort og god støtte
  • Densitet på 70 kg/m3
  • Aftageligt og vaskbart betræk
  • Anbefales på tværs af vægtklasser
  • Stærkt nedsat – Suveræn topmadras til prisen
  • Omgående levering – dag til dag så længe lager haves – tages ikke retur

Memory Skum

Vores memoryskum topmadrassen har en kerne af 6 cm viskoelastisk skum, der er trykaflastende og varmefølsomt. Det betyder, at skummet i madrassen ved påvirkning af kroppens varme og vægt reagerer ved at blive blødere. Dermed udlignes belastningen på kroppens trykpunkter som hofter, skuldre og arme. Det giver den perfekte støtte og komfort, hvilket hjælper musklerne til at slappe af. Og i sidste ende opnår du optimale vilkår for en bedre nattesøvn.

Sublim trykudligning til kroppen

Memory skum anvendes bl.a. i sundhedssektoren til forebyggelse af ryg- og muskelsmerter, da det giver anatomisk understøttelse og lindrer på tryksteder. Topmadrassen er CentiPUR certificeret. Dette sikrer, at det skum, topmadrassen indeholder, opfylder de strenge specifikationer for CertiPUR.

Beskrivelse

Visco Air er en trykaflastende topmadras er opbygget med 70 mm. trykaflastende memory skum, der former sig efter dig og din krop via din kropsvarme og dit kropstryk. Dér, hvor du placerer den største belastning, vil madrassen give mest efter og yde den mest markante støtte. Dette giver en ergonomisk korrekt støtte baseret på din vægt og dine individuelle trykpunkter.

Densiteten af skummet er 70 kg / m3; densiteten er et godt pejlemærke for kvaliteten af materialet. Med en densitet på 80 kg. / m3, så er der tale om en relativt blød og aflastende topmadras, hvor Memory skummet lever op til dets trykaflastende natur.

Omkring skumkernen er topmadrassen udstyret med vores ventilerende 3D betræk. Én af de gængse ulemper ved Memory skum er, at materialet skal bruge din kropsvarme for at kunne forme sig efter din krop. 3D betrækket er med hundredvis af små huller, der gør det lettere at slippe af med varmen, så topmadrassen ikke bliver ulidelig varm at ligge på.

Vi har desuden gjort det nemt for dig at opretholde et sundt og behageligt sovemiljø; derfor er der lynlås på 3 sider – hele vejen rundt om madrassen, så du nemt kan vaske betrækkets over- og underdel hver for sig.

Visco Elastisk skum men en suveræn blødhed som sikre den optimale aflastning af din ryg.

Du kan trygt lægge dig til rette, lukke øjnene og se frem mod en bedre uforstyrret søvn. Når du vågner, vil du være frisker og mere veludhvilet, for denne topmadras kommer til at spille en vigtig rolle for den gode søvnoplevelse.

Yderligere information

Materiale

Memory skum – VE80070

Højde

6 cm – skumkerne, 8 cm inkl. betræk

Garanti

2 års reklamation ret

Leveringstid

1-2 hverdag

Fasthed

Blød

Bolster

Mantova Max – Quiltet – 75 % Polyester / 25 % Viscose – vaskbar ved 30 grader

Farve

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.