• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Comfort Pantera® Soft | Topmadras efter mål | Nordic 60 grå

1.886,00 kr.

  • En topmadras i de helt rigtige mål.
  • Åndbar og elastisk Pantera® 100 superkoldskum i 6 cm tykkelse.
  • Ideel på tværs af alle vægtklasser.
  • Blød topmadras, der giver optimal støtte.
  • Blød og behagelig komfort.
  • 7 års sætningsgaranti ved normal brug

Koldskum - et fleksibelt materiale

Tænker du Hvad er koldskum? Koldskum, som det populært kaldes, er en særlig variant af polyurethanskum, hvor den primære forskel fremkommer i de høje elastiske egenskaber. Dette er også grunden til, at skummet ofte refereres til som højelastisk skum. Navnet koldskum kommer fra støbningen af råskummet, hvor skummet udvikler mindre varme end konventionelle skumtyper – derfor ’kold’-skum. Koldskum har bl.a. følgende egenskaber: Fleksibelt materiale Formstabilt Suger ikke fugt God klimakomfort Kan overfladebehandles og pålægges klæb Optimal sidde- og liggekomfort Hvad er koldskum lavet af? Skummet kommer i mange forskellige hårdhedsgrader, og er særdeles velegnet til møbler og polstring pga. skummets formfasthed og bestandighed, selv efter vedvarende brug. Koldskummets gode egenskaber gør, at det ofte benyttes i madrasser, sædehynder, ryghynder, kontorstole og meget andet. Holdbarheden er væsentlig bedre end ved det almindelige polyetherskum, hvor skummet trykkes sammen, men i det dyrere polstermateriale koldskum, springer faconen tilbage til sin originale form.

Pantera®

Pantera® 100 også kaldet super koldskum - er PUR skum i den absolut bedste kvalitet. Pantera® 100 Soft version er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® 100 er ideel til topmadrasser da den er mere fleksibel og mere elastiske end traditionelle koldskum. Den scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort niveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætnings-skader ved normal brug.

Beskrivelse

Hos Bedz kan vi skræddersy din næste topmadras på vores egen systue. Ja faktisk kan vi klare det meste til dit projekt. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet.

Alle  vores skræddersyet madrasser er monteret med betræk i Mantova Max – let quiltet tekstil som er stræk-bart og med lynlås på 2 sider.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

6 cm

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.