• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Comfort Memory Foam | Topmadras efter mål | Nordic 60 Grå

2.139,00 kr.

  • En topmadras i de helt rigtige mål.
  • Åndbar og elastisk Memory Foam i 6 cm tykkelse.
  • Ideel på tværs af alle vægtklasser.
  • Blød topmadras, der giver optimal støtte.
  • Blød og behagelig komfort.

Blødt memory-skum

Når du vælger vores topmadras Comfort Memory Foam, får du en topmadras med en kerne af memory-skum på hele 6 cm. Memory-skum er blødt, og det er kendetegnet ved, at det former sig efter din krop. Madrassen blødgøres særligt omkring de punkter, hvor der er ekstra meget kropsvarme. Dermed giver memory-skum en anderledes komfortoplevelse sammenlignet med en latexkerne, fordi det er en fastere skumtype. Valget omkring en madras i memory-skum vil oftest være en personlig præference, da du vil få oplevelsen af at synke ned i madrassen. Hvis du har det varmt om natten, anbefaler vi i udgangspunktet en topmadras af latex, da det afleder varmen bedre end memory-skum.

Behagelig komfort

Foruden den tykke kerne af memory-skum består topmadrassen af et komfortlag af fibervat, der hjælper til at give en blød og behagelig fornemmelse, når du lægger dig. Det er vigtigt for den samlede komfort- og søvnoplevelse, fordi topmadrassen er den del af sengen, som din krop altid vil være i direkte kontakt med. Det er desuden muligt at tage betrækket af og vaske det, hvilket giver dig mulighed for et rent og sundt sovemiljø - selv efter lang tid.

Beskrivelse

Hos Bedz kan vi skræddersy din næste topmadras på vores egen systue. Ja faktisk kan vi klare det meste til dit projekt. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet.

Alle  vores skræddersyet madrasser er monteret med betræk i Mantova Max – let quiltet tekstil som er stræk-bart og med lynlås på 2 sider.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

4

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.