• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Comfort Latex | Topmadras efter mål | Nordic 60 Grå

1.229,00 kr.

  • En topmadras i de helt rigtige mål.
  • Åndbar og elastisk standard latex i 4 cm tykkelse.
  • Ideel på tværs af alle vægtklasser.
  • Blød topmadras, der giver optimal støtte.
  • Blød og behagelig komfort.

En frisk og fast topmadras

Comfort Standard Latex er et oplagt valg, hvis du ønsker en frisk og fast topmadras. Topmadrassen har en skumkerne af latex, hvilket betyder, at din topmadras holder sig sund i mange år frem. Det skyldes, at latex er en særdeles åndbar og ventilerende skumtype, og derfor er du med denne topmadras sikret et behageligt sovemiljø nat efter nat. Derudover giver en latextopmadras optimal støtte, fordi det er en fast skumtype, der altid vil tilpasse sig din vægt og dine trykpunkter. Du vil derfor også opleve, at du nemt kan vende dig og skifte sovestilling på en topmadras med en latexkerne, fordi latex af sig selv “skubber tilbage” på de punkter, hvor den bliver påført vægt.

Blød og behagelig komfort

Udover latexkernen består topmadrassen af et komfortlag af fibervat, der hjælper til at give en blød og behagelig fornemmelse, når du lægger dig. Det er vigtigt for den samlede komfort- og søvnoplevelse, fordi topmadrassen er den del af sengen, som din krop altid vil være i direkte kontakt med.

Beskrivelse

Hos Bedz kan vi skræddersy din næste topmadras på vores egen systue. Ja faktisk kan vi klare det meste til dit projekt. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet.

Alle  vores skræddersyet madrasser er monteret med betræk i Mantova Max – let quiltet tekstil som er stræk-bart og med lynlås på 2 sider.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

4

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.