• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Classic Springmadras | 5 zonet pocketfjedre | FAST

Fra 4.420,00 kr.

Ryd

Made in Denmark

Økotex 100

Pocketfjedre

PUReCoreSystem

5-komfort zoner

Pocketfjedre er yderst behagelige, støttende og alsidige. Individuelt pakket i deres egne fleksible, åndbare stoflommer, giver de minimeret bevægelsesoverførsel og partnerforstyrrelse. Hver fjeder bevæger sig uafhængigt og leverer støtte, der konturer til kroppens individuelle kurver og bevægelser. Kan tilpasses til næsten enhver specifikation og komfort niveau, og pocketfjedre producerer en række unikke hårdheder og sikre en fleksibilitet og forbedrede støtteegenskaber, der giver behagelig og afslappet søvn.

Mantova Max

Mantova Max er er super lækkert tekstile til springmadrasser med en integreret quiltning som medføre at madrassen bliver mere "vamset" at se på og gør den mere komfortable at ligge på. Tekstilet er produceret af 77 % polyester og 26 % Viscose. Øko-tex certificeret Vaskbart ved 30 grader

Beskrivelse

Springmadrassen Classic 5-zonet er produceret i Danmark, med alt hvad det indebærer af kvalitetskontrol, ordnede produktionsvilkår og dansk håndværk. Hos Bedz ved vi, at en sund produktion afspejler sig i produktet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig denne danskproducerede springmadras som en del af vores sortiment. Hvis du mangler en springmadras til din elevationsseng, sengeramme eller kontinentalseng, så har vores Classic vores varmeste anbefalinger. Du kan læse meget mere om springmadrassen i denne tekst.

I denne springmadras er der 260 pocket-fjedre pr. kvadratmeter og disse er fordelt på 5 komfortzoner. Det er klart, at dine skuldre har brug for en anderledes støtte end dine ben og fødder, og dette tages der højde for i en madras med komfortzoner. Fjedrene giver en omfattende støtte og personlig støtte, da de alle arbejder individuelt. Det betyder, at du modtager størst støtte hvor du har mest brug for det. Dine personlige trykpunkter aflastes omhyggeligt, og det betyder, at du undgår at vågne op for at vende og dreje dig i løbet af natten. På denne måde sikrer madrassen dig en dybere og væsentligt mere behagelig nattesøvn.

Springmadras opbygget med 12,5 cm høj posefjedre springindlæg og polstret med 3 cm tyk koldskum på både top og bund samt rammen.

Vores Classic Springmadras er velegnet til elevationssenge, sengerammer samt kontinentalsenge

Monteret med Mantova Max – quiltet tekstile

Totalhøjde 20,5 cm

HUSK – Altid GRATIS levering www.bedz.dk

Yderligere information

Længde:

180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm

Bredde:

70 cm, 75 cm, 80 cm, 85 cm, 90 cm, 95 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm

Højde:

21 cm

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.