• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Børnemadras efter mål | Mantova Max betræk

1.110,00 kr.

  • En børnemadras i de helt rigtige mål.
  • Åndbar og elastisk HR32130 koldskum eller memory skum velegnet til børn da den ikke er for hård til dem på dette tidspunkt.
  • Ideel på tværs af alle vægtklasser.
  • Blød madras, der giver optimal støtte og et roligt barn
  • Blød og behagelig komfort.

En god og rolig natte søvn

Har du købt en seng til dit barn, så får du brug for blandt andet end god madras hertil, og det er uanset om du har investeret i en lift, vugge, tremmeseng eller juniorseng. For at sikre en god nattesøvn for dit barn, så er det alfa omega med en god seng at sove i, og her spiller selve madrassen en stor rolle.

Den perfekt madras til dit barn

I jagten på at finde den perfekte babymadras er der derfor flere ting du bør overveje. Vælg en madras, hvor der er et aftageligt betræk, der kan vaskes. En fast madras er klart den bedste løsning i forhold til barnets udvikling. Her kan skum- og latexmadrasser anbefales. Latex har en unik evne til at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Lider dit barn af astma eller nogle former for allergier, så skal du vælge en madras af natur materiale.

Beskrivelse

God luft ventilation, optimal trykaflastning og komfort sikrer dit barn en tryg søvn!

Hos Bedz kan vi skræddersy din næste børnemadras i en 32 kg koldskum på vores egen systue. Ja faktisk kan vi klare det meste til dit projekt. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet.

Vores børnemadrasser er udviklet baseret på en kombination af de førende skumteknologi og årelang erfaring med produktion og udvikling af madrasser. Madrassen er opbygget af de bedste materialer med fokus på bæredygtighed og lang holdbarhed.

Madrassen er udviklet og produceret i Danmark og består af Oeko-Tex-certificeret Celsius eller memory -skum, der er 100% nedbrydeligt, har en meget høj bæreevne og formbestandighed. begge styper skum er åben cellet skum som sikre konstant luft gennemstrømning og optimal ventilation.

Betrækket består af 80% polyester med 20% viskose. Alle  vores skræddersyet madrasser er monteret med betræk i Mantova Max – let quiltet tekstil som er stræk-bart og med lynlås på 2 sider.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

4

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.