• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

CHILL Sengesæt | 140 x 200 cm | Turiform

Tilbud

399,00 kr. 299,00 kr.

Ryd

Anti Hustøvmider

Bæredygtigt

Made in Denmark

Økotex 100

 • ‘Chill’ sengesættet fås i 5 farver: Subtle Red, Dark Blue, Mustaard, Grafitti og  Cream
  • 100% forvasket bomuld – giver en dejlig ekstra blød og lækker fornemmelse, som gør det til en drøm at sove og ligge.
  • Høj kvalitet – slidstærk og ekstra blød fornemmelse
  • Lynlås lukning ved dyne- og pudebetræk
  • Vaskes ved 60 grader
  • Oeko-Tex 100 certificeret
 • Indhold: 1 dynebetræk og 1 pudebetræk
 • Mål: 140 x 200 / 60 x 63 cm

Om TuriForm

Siden Turiform blev grundlagt af tekstildesigneren Turi Tobiassen i 1995 har de udviklet og produceret sengetøj af høj kvalitet til gode priser. Det svenske mærkes koncept går på at skabe en god helhed i soveværelset med lækre kvalitetsmaterialer, der bidrager til en god nattesøvn. Derudover tager de med GOTS og Økotex 100 certificeringen del i det sociale ansvar i forhold til produktionen af sengetøjet. Med en bred skandinavisk farvepalette af kolde og varme farver passer de perfekt ind i det nordiske hjem, og indrammer en rolig stemning i dit soveværelse.

Oeko-tex ® standard 100 og GOTS certificeret

Sengetøjet er Oeko-Tex 100 certificeret, som er din garanti for, at det er 100% fri for skadelige kemikalier. Produktmærket Oeko-Tex 100 med tilnavnet "Tiltro til tekstiler" er det mærke de fleste danske forbrugere kender. Med OEKO-TEX® Standard 100 er man som forbruger sikret, at alle komponenter er mærket og testet for skadelige stoffer. OEKO-TEX® Standard 100 er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og resten af EU, og sikrer derfor at produktet lever op til de højeste produktions standarder, som sikrer, at produktet er helt fri for skadelig kemikalier. Samtidig er sengetøjet GOTS certificeret, der sikrer, at produktet er 100% økologisk.

Sådan vasker du dit sengetøj

Det anbefales som grundregel at man vasker sit sengetøj 1-2 gange om måneden. Hvis man lider af astma eller allergi, bør man vaske sit sengetøj mindst to gange i måneden. Husk at vaske forskellige farver hver for sig, så du ikke vasker dit lyserøde sengesæt med dit hvide kuvertlagen. Dette sengesæt kan vaskes ved 60 grader, hvilket er den temperatur som sikrer, at bakterier og husstøvmider dør.

Beskrivelse

CHILL sengesæt er fra Turiform. Blødt og lækkert sengesæt i dejlige og dybe farver. Sengetøjet er fremstillet i 100% bomuld og efterfølgende vasket for at opnå en ekstra blødhed. Der er lynlås i bunden af ​​både pudebetræk og dynebetræk. Sengelinned fås i flere farver og leveres i en tekstilpose.

Vår/stof: 100% bomuld, Staut

Yderligere information

Farve:

Subtle Red, Dark Blue, Mustard, Grafitti, Cream

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.