• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

PUReMAYAN Naturlatex | 120 x 200 cm | MEDIUM

Tilbud

Original price was: 6.495,00 kr..Current price is: 4.995,00 kr..

2 på lager (kan bestilles som restordre)

  • PUReMAYAN Latex – din vej til en bæredygtig søvn
  • 100% organisk og CO2 neutral
  • 18 cm kerne – Multi zone for suveræn komfort og støtte
  • TENCEL betræk – aftageligt betræk
  • Densitet på 70-80 kg/m3
  • Anbefales på tværs af vægtklasser

PUReMAYAN - En bæredygtige søvn for dig og miljøet

Hos BEDZ ønsker vi at gøre en forskel for miljøet og investere i fremtiden. Med en PUReMAYAN latex madras kan du både gøre noget for miljøet og din søvnkvalitet. Denne skum madras består af latex udvundet fra Hevea Brasiliensis træet i Guatemala, og madrassen er 100% organisk og CO2 neutral. Madrassens organiske karakteristika fortjener derfor også et betræk som leve op til denne høje standard. Betrækket vi har valgt komplimentere madrassens kerne og er fremstillet af Tencel™ og er FSC mærket og Øko-tex certificeret så du kan sover trygt PUReMAYAN skum madrassen er derfor et vigtigt skridt i retning mod bæredygtigt søvn.

”Allround goodness”

Det er ikke blot baggrunden for produktet, som er interessant ved denne skum madras, men i mindst lige så høj grad komforten, du oplever. Produktionen af vores PUReMAYAN latex madras skabes ved vulkaniserings-metoden, som sikre, at madrassen formes indvendigt og ud. Dermed skabes den unikke cellestruktur, der er mere elastisk og mere fjedrene end almindelige latex eller koldskum madrasser. Desuden har madrassen også en gode fugtafledende egenskab, den er anti-bakteriel og i særdeleshed langtidsholdbar. PUReMAYAN er derfor ikke bare komfortable – den er gennemført behagelig at ligge på, og er dit bæredygtige valg til en bedre søvn

PUReMAYAN – det bæredygtige valg

PUReMAYAN er det bæredygtige valg og er et 100 % naturlige produkt. Med PUReMAYAN-mærket, er du garanteret at denne latex er udvundet 100 % naturligt fra gummitræet Hevea Brasiliensis i Guatemala. Madrassen er unik og bæredygtig med væsentlige egenskaber som allergivenlig, anti-bakteriel og langtidsholdbar.

Beskrivelse

PUReMAYAN – En bæredygtige søvn for dig og miljøet

Hos BEDZ ønsker vi at gøre en forskel for miljøet og investere i fremtiden. Med en PUReMAYAN latex madras kan du både gøre noget for miljøet og din søvnkvalitet.

Denne skummadras består af latex udvundet fra Hevea Brasiliensis træet i Guatemala, og madrassen er 100% organisk og CO2 neutral.

Madrassens organiske karakteristika fortjener derfor også et betræk som leve op til denne høje standard. Betrækket vi har valgt komplimentere madrassens kerne og er fremstillet af Tencel™ og er FSC mærket og Øko-tex certificeret så du kan sover trygt

PUReMAYAN skummadrassen er derfor et vigtigt skridt i retning mod bæredygtigt søvn.

Yderligere information

Størrelse

120 x 200 cm

Højde

18 cm

Komfortzoner

7-zone latex

Garanti

2 års reklamation ret

Materiale

100 % organiske materiale

Bolster

Tensel

Leveringstid

3-4 hverdag

Produkttype

Latexmadras

Kolli

1

Fasthed

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer mellem 75 – 95 kg

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.