• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

LAAMU KONTINENTAL | 160 x 200 cm | Vita Talalay Superior latex topmadras

Tilbud

48.499,00 kr. 28.499,00 kr.

Ryd

Bæredygtigt

Made in Denmark

Økotex 100

PUReCoreSystem

Kvadrat – Sunniva 3 med topmadras og 10 cm metalben

 • PUReCORE® 538 – 5 komfort zoner
 • PUReCORE® 750 – 7 komfort zoner
 • Vita Talalay Superior latex topmadras med suveræn gode støtte og komfort
 • Ben er inkluderet i prisen
 • 15 års garanti mod ramme- og fjederbrud

Kvadrat Sunniva 3

Sunniva blander farver og interiør med en malerisk brug af interiøret for at skabe et stof, der på afstand ser ud til at være en rig, jævn tone, men tæt på, afslører noget mere komplekst. Hver farvevej samler to toner af uld, vævet til et fint, tweed-lignende mønster, som derefter får en blank glans på grund af linen / viskose garnet. Sunniva 3 tilbydes i femogtredive sofistikerede farver. Ved siden af ​​et bredt udvalg af neutrale og grundlæggende er der en varm gruppe af bløde brune og ler- og murstentoner samt et køligere udvalg af grå og grønne, lige fra lys vand til mørk skov. Ekstra nuancer af lyserød og mørkerød er også inkluderet, hvilket skaber en voksen palet, maskulin og elegant.

Pantera® skum i topkvalitet

Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber ved komfortskum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort niveau. Dimensionsstabiliteten for dette topprodukt er enestående, og det er derfor, vi tilbyder 7-års garanti ved normal brug. Derudover overholder Pantera® California 117A og D som standard uden ekstra tilføjelser, hvorved den optimale komfort opretholdes.

Vita Talalay Latex

Det naturlige element inde i de bedste madrasser Vita Talalay Latex giver mange sundhedsmæssige fordele. Jo mere af det naturlige materiale i din madras, jo mere støtte får din krop. Dette betyder også, at trykpunkter vil have mere lindring, så du altid kan vågne udhvilet. Ventilation: Vita Talalay sikrer altid den bedste søvn temperatur. Den bedste soveværelses-temperatur til at falde i søvn ligger omkring 15 og 20 ° C. Vita Talalay madrasser er åndbare. Dens runde åben cellestruktur hjælper dig med at holde dig kølig om sommeren og varm om vinteren. Denne ventilation forhindrer svedtendens, reducerer støvmider og fremmer en hygiejnisk, sund søvn. Vita Talalay Latex er et fantastisk materiale til madrasser. Saften ekstraheres med omhu og ekspertise fra gummitræet (Hevea Brasiliensis). En madras med latex indeni er absolut det sundeste valg. Det er naturligt i modsætning til mange syntetiske fremstillede latex madrasser. Sidste nævnte indeholder oliebaserede skum, der kan frigive giftige kemikalier, når de ældes. Talalay latex er naturligt kølende, hvorimod madrasser, der ikke indeholder naturlig latex, skal tilføjes kemiske ingredienser for at virke kølende.

Beskrivelse

LAAMU Kontinental by MUUNDI | 7-zonet pocketfjedre | Vita Talalay Superior

I samarbejde med design virksomheden MUUNDI (www.muundi.com) har vi skabt denne luksuriøse kontinental seng polstret med tekstile fra Kvadrat – Sunniva 3.

En kontinentalseng i tre forskellige hårdheder, medium, fast og Xtra fast. Med en øvre kerne af 7-zonepocketfjedre, der giver dig den bedste støtte og lindring de rigtige steder. Den 6 cm tykke topmadras har en skum kerne af Vita Talalay Superior latex former sig perfekt omkring din krop og giver dig optimal støtte. Der er monteret et lækkert quiltet betræk som skabe ren og lækker ensartethed og udtryk. Prisen inkl. topmadras og 10 cm metalben. Den samlede højde på madrassen med disse ben er 61 cm.

LAAMU kontinental er opbygget af en 8 cm fyrtræsramme hvor på der ligger vores PUReCORE® 538 – 5 komfort zoner springmadras opbygget af 13 cm pocketfjedre, polstret med 3 cm bund- og 3 cm topplade af 38 kg koldskum. Mellem-madrassen er opbygget af vores PUReCORE® 750 – 7 komfort zoner fjedresystem som består en an 7-zonet pocketfjedre omgivet af 3 cm Pantera® super koldskum. Denne kombination af PUReCORE® elementerne har skabt det ultimative i komfort og er dermed din garanti for den bedste uforstyrret søvn oplevelse.

 • Rammen er betrukket med Kvadrat – Sunniva 3 inkl. 3 mm skumpolstring som sikre en ensartet og jævn polstring – fås i 6 farver
 • Topmadrassen er en 6 cm tyk Vita Talalay Superior latex og monteret et quiltet tekstile – perfekt pasform og optimal støtte
 • Boxmadrassen kommer med bøgetræs ben med en højde på 10 cm
 • Total højde af sengen er 64 cm inkl. topmadrassen
 • Produceret på vores egen fabrik i Danmark
 • Ombytning af fasthed for kun DKK 499 – i 100 dage

Yderligere information

Kvadrat tekstile:

Sunniva 3 – 752, Sunniva 3 – 717, Sunniva 3 – 132, Sunniva 3 – 783, Sunniva 3 – 253, Sunniva 3 – 193, Sunniva 3 – 153, Sunniva 3 – 113

Fasthed 1

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg

Fasthed 2

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg

Garanti

25 års garanti på ramme og fjedrebrud

Materialer

20 cm fyrtræsramme
3 cm top og bundplader i Pantera Superkoldskum
6 cm Vita Talalay Superior latex topmadras

Komfortzoner

7-zonet pocketfjedre

Fjedre

PUReCORE® springsystem II – 250 fjedre per m2

Højde

54 cm ( 10 cm ben, 38 cm madras, 6 cm topmadras)

Beslag til ben

Medfølger

Kolli

2 stk

Polstring

38 kg koldskum / Pantera superkoldskum til top og bund plader

Ramme

8 cm fyrtræstramme – FSC mærket træ

Bolstrer

Boxmadras: Queen – tekstile med 3 mm skumbacking
Mantova Max – Quiltet

Leveringstid

15-21 dage

Type

Boxmadras

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.