Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

Skumhynder efter mål | svøb af 200 g fibervat og tricot

1.650,00 DKK

  • Skumhynde med svøb og trikot
  • Skumhynder med højbæreevne
  • Blød og behagelig komfort.

Beskrivelse

Trænger dine sofa til nyt liv –  så bestil dine nye skumhynder hos Bedz.

Hos Bedz kan vi skræddersy dine næste skumhynde til sofaen i HR 38 kg koldskum, HR 44 kg koldskum eller Pantera® superkoldskum. Alle med et svøb af 200 gram fibervat. dette sikre en lækker komfort og afslutning på hynden.

Ja faktisk kan vi klare det meste til dit projekt. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

4

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.