• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hynde efter mål | Kvadrat Rewool

1.750,00 kr.

Vælg mellem Standard-, Møbel- eller Fransk syning

Vælg antal knapper

Re-wool

Re-wool er fremstillet af 45 % genbrugsuld og er et rigt møbeltekstil med en bæredygtig profil. Tekstilet er delvist fremstillet ved at genbruge rester fra Kvadrats garnspindere i Storbritannien. Den er designet af Margrethe Odgaard. ’Idéen var at skabe et både ærligt og miljøvenligt – tekstil med et poetisk præg ved at genbruge restmateriale fra Kvadrats egen produktion’, forklarer Margrethe Odgaard. Re-wool minder om farverige sømme på en mørkere baggrund og har en enestående farvedybde, hvilket skaber et dynamisk spil på tekstilets overflade, når det påføres møbler. Category: Kvadrat upholstery Pattern: Solid Composition: 45% recycled wool 45% new wool, worsted 10% nylon Width: Approx. 140 cm (Approx. 55") Repeat: Approx. / cm (Approx. 0"/0") Weight: 540 g/㎡ (17.42 oz/sq ft)

DESIGNET AF MARGRETHE ODGAARD

’Idéen var at skabe et både ærligt og miljøvenligt – tekstil med et poetisk præg ved at genbruge rest materiale fra Kvadrats egen produktion’, forklarer Margrethe Odgaard. Re-wool minder om farverige sømme på en mørkere baggrund og har en enestående farvedybde, hvilket skaber et dynamisk spil på tekstilets overflade, når det påføres møbler.

Beskrivelse

Hos Bedz finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle hynder og puder – og være sikker på, at de nye versioner, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Vi skærer alle slags hynder efter mål – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.