• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Boxmadras efter mål | Santuary Comfort | 5 zoner pocketfjedre | GRÅ

Fra 5.610,00 kr.

Ryd

Søvn er en vigtig faktor for din trivsel og dit velvære

Med en boksmadras har du mulighed for at hjælpe den gode nattesøvn på vej. Boksmadrassen er populære takket være dens stabile fyrtræsramme, høje komfort og lange levetid. Fjedrene giver dig støtte, da krops vægten fordeles ensartet. Fjedrekonstruktionen giver desuden en god luftcirkulation, så du ikke så let får det for varmt. Hos Bedz er vi eksperter i boksmadrasser og tilbyder et velassorteret sortiment, der er produceret på vores egen fabrik. En boksmadras er bygget op om et fjedersystem, der ligger ovenpå en integreret fyrtræramme. Med ben eller meder under har du en komplet seng, men du kan også lægge den i en senge ramme. Den faste træramme udgør bunden, hvilket betyder, at boksmadrasser ikke kan vride sig.

Fjedrene udgør madrassens kerne - ligesom i en Springmadras

Bonell-fjedre er timeglasformede fjedre, der er fremstillet af metaltråd. En madras med bonell-fjedre giver dig en fast overflade med stor stabilitet og en lang levetid til en overkommelig pris. Pocket-fjedre er mindre end Bonell-fjedre. Hver enkelt fjeder er indkapslet i små stofposer, der mindsker slid og forhindrer støj fra madrassen. De mange støtte punkter betyder, at en madras med pocket fjedre former sig selv efter kroppen og giver god komfort. Multi Pocket-fjedre er mindre end Bonell-fjedre. Hver enkelt fjeder er indkapslet i små stofposer, der mindsker slid og forhindrer støj fra madrassen. De mange støtte punkter betyder, at en madras med pocket fjedre former sig selv nøjagtigt efter kroppen og giver god komfort. Alle boksmadrasser har et lag af komfortskum ovenpå et eller flere lag fjedre. Denne kombination sikrer optimal komfort og tilpasning til kroppens konturer.

Fordele ved boksmadrasser

Fjedrene følger kroppens linjer og giver dermed en god komfort. En topmadras følger altid med - det forlænger holdbarheden og øger komforten. Med meder, træ- eller metalben er det en komplet seng.

Beskrivelse

Santuary Comfort – MEDIUM – dobbeltfjedrende 5 zonet pocket fjedre

Santuary Comfort er for alle syvsovere, der sætter pris på at gøre en god handel. Om du er typen der står tidligt op eller går sent i seng, vil Santuary Comfort være en god investering – både for din pengepung og dit sovehjerte. Sengen er udviklet og produceret i Danmark af nøje udvalgte sengespecialister. Sengens moderne pocketfjedre er inddelt i fem komfortzoner, der sikrer, at du ligger godt hele natten.

Santuary Comfort er opbygget med en kraftig 8 cm fyrtræsboksramme og vores PUReCORE® fjedresystem. Dette er din garanti for den bedste udfordyret søvn oplevelse.

PUReCORE® Santuary Comfort er opbygget af en 7,5 cm bonell fjeder. Herpå ligger der en springmadras opbygget af 13 cm høje 5-zonet pocket fjederindlæg, polstret med 2,5 cm bund- og 2,5 cm topplade af Pantera® 130 Superkoldskum

  • Rammen er betrukket med Wave tekstile med 3 mm skumbagside som sikre en ensartet og jævn polstring – fås i 3 farver – GRÅ, SORT og BEIGE
  • Topmadrassen er en 6 cm tyk Pantera® 100 – supersoft koldskum og monteret med Mantova Max – Quiltet betræk
  • Boxmadressen kommer med stålben og en højde på 20 cm
  • Total højde af sengen er 53 cm inkl. topmadrassen
  • 5-zoner for maksimal støtte og komfort
  • 6 cm topmadras kerne for ekstra komfort og aflastning

 

  • OBS: Hvis du bestiller to boksmadrasser i samme størrelse kan du altid få lavet en stor topmadras – du skal blot ringe eller skrive til os med dit ordre nr. så skal vi nok sikre at det bliver tilføjet på ordren.

Yderligere information

Længde

180 cm, 185 cm, 190 cm, 195 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm

Bredde

80 cm, 85 cm, 90 cm, 95 cm, 100 cm, 105 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm

Fasthed

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Xtra Fast – anbefales til personer over 95 kg

Farve

Wave GRÅ

Garanti

15 års garanti på ramme og fjedrebrud

Materialer

8 cm fyrtræsramme
3 cm top og bundplader i Pantera 130 superkoldskum
6 cm Pantera 100 topmadras

Komfortzoner

5-zonet pocketfjedre

Fjedre

PUReCORE® fjedersystem

Højde

48 cm ( 20 cm ben, 27 cm madras, 6 cm topmadras

Beslag til ben

20 cm metalben med beslag

Kolli

2 stk

Polstring

Pantera® superkoldskum

Ramme

8 cm fyrtræstramme – FSC mærket træ

Bolstrer

Boxmadras: Wave – tekstile med 3 mm skumbacking
Topmadras: Mantova Max Quilt

Leveringstid

8-15 dage

Type

Skræddersyede boxmadras

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.