• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

SINUS | Vinterdyne | 140 x 220 cm

Tilbud

Original price was: 2.795,00 kr..Current price is: 1.795,00 kr..

95 % Hvide moskusdun, Bomuldscambric Super Soft

Dynen er syet i SINUS  formation, med kanalvægge, så dunene isolerer uden kuldebroer samt dunene fordeler sig jævnt i dynen. Alt dette er med til at give en let og luftig dyne. dynen er syet med specielt blødt og fint bomuldscambric Super Soft betræk, som er så tætvævet at husstøvmider ikke kan trænge igennem.

Beskrivelse

Dansk produceret vinterdyne, til dig der kan fryser meget, og gerne vil have en rigtig varm og fyldig dyne, som man virkeligt kan holde varmen under i de kolde vintermåneder, dynen er fyldt med bløde, fine moskusdun der gør isolerings evnen helt unik. Dynen er syet i SINUS  formation, med kanalvægge, så dunene isolerer uden kuldebroer samt dunene fordeler sig jævnt i dynen. Alt dette er med til at give en let og luftig dyne. dynen er syet med specielt blødt og fint bomuldscambric Super Soft betræk, som er så tætvævet at husstøvmider ikke kan trænge igennem.

95 % Hvide moskusdun, Bomuldscambric Super Soft

Sinus dyner er konstrueret efter den matematiske Sinus formel, hvilket betyder optimal varmefordeling og ingen kuldebroer. Sinus kurven er lang og uendelig og har 3 interval kurver, som går over hinanden. Sinus princippets egenskab gør, at dynen føles blød og smyger sig behageligt til kroppen

Yderligere information

Størrelse:

140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 cm

Bæreevne:

>12

Fyldgram:

825

Farve:

Natur

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.