• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hyndesæt til Wegner SOFA 3p | GE 240 ” Cigaren”

10.395,00 kr.

Hallingdal 65 - 110
Hallingdal 65 - 116
Hallingdal 65 - 126
Hallingdal 65 - 123
Hallingdal 65 - 220
Hallingdal 65 - 270
 
Ryd

Bæredygtigt

Made in Denmark

Økotex 100

Prisgaranti

Hyndesæt til Wegners populære sofa model GE 290 3p

  • Hyndesættet er betrukket med Hallingdal 65 fra Kvadrat – vælg mellem 6 farver.
  • Vi anvender kun 1. sortering fra Kvadrat og husk at spørg om det når du indhenter tilbud
  • Dansk produceret øko tex koldskum i den bedste kvalitet og bedste komfort. God bæreevne og lang levetid.
  • Ønsker du at bestemme din egen polstring, så send os et billede på hello@bedz.dk med dine ønsker, så sender vi stofprøver og tilbud.

Kvadrat Halligdal 65

Kvadrats første tekstil 'Hallingdal' er blevet arketypen af ​​uldtekstiler. Det meget holdbare betrækstof blev oprindeligt designet i 1965 af Nanna Ditzel og fås nu i en version med en opdateret farveskala: Hallingdal 65. Hallingdal 65 er lavet af uld og viskose, der supplerer hinanden godt: uld giver fremragende holdbarhed og fleksibilitet, mens viskose tilføjer farve og dybde. Begge materialer farves inden de centrifugeres, hvilket fremhæver stoffets rige tekstur. DURABILITY: 100,000 Martindale PILLING: 3-4 (ISO 1-5) LIGHTFASTNESS: 7 WARRANTY: 10 years PRODUCED IN: Norway SUSTAINABILITY: EU Ecolabel, Greenguard Gold, HPD, EPD

Wegner lænestol - GE290

Wegner bliver af mange betragtet som den ukronede møbelarkitekt i moderne dansk design. Med en baggrund som møbelsnedker formåede Wegner om nogen at forene håndværk af meget høj klasse med en skulpturel og funktionel formgivning. Wegner var med til at gøre dansk design verdensberømt, hvilket Getama også kom til at nyde godt af, da virksomheden indledte et samarbejde med arkitekten i 1949. Wegner kom ofte til Gedsted og opholdt sig i flere dage på fabrikken, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede hans æstetiske smag og var udformet på en sådan måde, at de også kunne produceres. Wegner blev én af Getamas hovedarkitekter og tegnede adskillige mesterværker for virksomheden.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Tekstile farve

Hallingdal 65 Farve: 110, Hallingdal 65 Farve: 116, Hallingdal 65 Farve: 126, Hallingdal 65 Farve: 123, Hallingdal 65 Farve: 220, Hallingdal 65 Farve: 270

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.