• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Helse topmadras | afskåret hjørne | Fra DKK 2.667

2.667,00 kr.

Beskrivelse

Hos Bedz finder du ingen standardstørrelser på topmadrasser – men fuld fleksibilitet i størrelser og former.

6 cm tykkelse i “helse” viskoelastisk skum, dansk kvalitets skum som former sig efter kroppen, aflaster svage punkter – specielt god, hvis der er udfordringer med kroppen, eller du bare vil ligge ekstra godt.

Dette er et temperaturfølsomt materiale, det vil sige, at hvis der er koldt trækker madrassen sig sammen og kan være dage om, at få den “rigtige” størrelse og kan føles hårdere – eller har den været pakket sammen, tager det igen tid inden den har rettet sig ud. Vores tolerance for pasform er efter bundmadrassen dog +1 cm / – 2 cm.

Kort leveringstid på kun 8 – 10 arbejdsdage

Vedligeholdelse: Betræk kan vaskes ved 60gr, skal dryptørre.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.