• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Deluxe springmadras | afrundet hjørne | Fra DKK 2.965

2.965,00 kr.

  • 18 cm højde vendbar springmadras opbygget med 7  zonet pocketfjedre indlæg
  • 3 cm HR 38 kg koldskum top og bundplade
  • Monteret med Mantova Max – Quilt – strækbart betræk
  • Skræddersyet til dig baseret på din fremsendte tegning af madrassens runding

7 konfort zoner

Pocketfjedre er yderst behagelige, støttende og alsidige. Individuelt pakket i deres egne fleksible, åndbare stoflommer, giver de minimeret bevægelsesoverførsel og partnerforstyrrelse. Hver fjeder bevæger sig uafhængigt og leverer støtte, der konturer til kroppens individuelle kurver og bevægelser. Kan tilpasses til næsten enhver specifikation og komfort niveau, og pocketfjedre producerer en række unikke hårdheder og sikre en fleksibilitet og forbedrede støtteegenskaber, der giver behagelig og afslappet søvn.

Mantova Max

Mantova Max er er super lækkert tekstile til springmadrasser med en integreret quiltning som medføre at madrassen bliver mere "vamset" at se på og gør den mere komfortable at ligge på. Tekstilet er produceret af 77 % polyester og 26 % Viscose. Øko-tex certificeret Vaskbart ved 30 grader

Pantera® superkoldskum

Pantera® også kaldet super koldskum - er PUR skum i den absolut bedste kvalitet. Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfortniveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætnings-skader ved normal brug. Derudover overholder Pantera® også brandkrav som California 117A og D som standard uden ekstra brandhæmmende tilsætningsstoffer, hvorved den optimale komfort opretholdes.

Beskrivelse

Deluxe springmadras i Pantera® superkoldskum til franske seng. Madras med god luftcirkulation og er fleksibel, så kroppen får god støtte og fremragende trykfordeling. Madrassen er 18 cm tyk, med strækbetræk, som nemt tages af og vaskes, lukkes med lynlås. Fås i højre og venstre vendt bue.

Opmåling af madrassen

Oplys os om de 4 vigtigste mål på tegningen og tegn herefter langs madraskanten på et stykke klart plastik. Send os din tegning med dit navne og internet ordre nr. på følgende adresse – så sørge vi for resten:

  • Bedz.dk
  • Fabriksvej 2 K
  • 4960 Holeby

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.