• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

ZENHAVEN BOX | 180 x 200 cm

Tilbud

17.999,00 kr. 8.999,00 kr.

GRIS
NEGRO
 
Ryd

100 dages prøve

Made in Denmark

Pocketfjedre

PUReCoreSystem

Deluxe ZENHAVEN Box madras opbygget af de bedste materiale i senge industrien

 • PUReCORE 750™ – 7 komfort zoner omgivet af Pantera®
 • Valgfrihed bland markedet bedste kvaliteter af topmadrasser
 • 3 farver: GRÅ | ANTRAZITE SORT | BEIGE
 • 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud
 • 100 dages ombytningsret

Dobbelt fjedre boxmadras

ZENHAVEN BOX er en dobbelt fjedre boksmadras som er opbygget af en 8 cm fyrtræsramme hvor på der ligger vores PUReCORE 750™ - 7 zonet fjedre indlæg omgivet at sengeindustrien Roles Royce - Pantera® koldskum. Denne er efterfølgende polstret med møbeltekstil syet med kuvertsyning.

PUReCORE 750™ springsystem med Pantera®

Springmadrassen er opbygget af vores PUReCORE® 750™ - 7 komfort zone fjedresystem omgivet af 30 mm - Pantera® koldskum. Dette er din garanti for den bedste uforstyrret søvn oplevelse. Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera scorer højt på alle de vigtige egenskaber ved komfortskum. Den udmærker sig ved sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort. Dimensionsstabiliteten af ​​dette topprodukt er enestående, og derfor tilbyder vi 7 års garanti ved normal brug.

De bedste topmadras i senge industrien

Vælg mellem Pantera®, Vita Talalay Superior Latex eller Deluxe Memory Foam. Alle vores topmadrasser kommer i 6 cm kerne med et let quiltet tekstil og øger din samlede komfort oplevelse. Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera scorer højt på alle de vigtige egenskaber ved komfortskum. Den udmærker sig ved sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort. En Vita Talalay Latex Topmadras giver god støtte til din krop, aflastning af trykpunkter og holder dit søvnmiljø allergivenligt og hygiejnisk. Vita Talalay topmadrassen er behageligt åndbare og hjælper dig med at holde dig kølig om sommeren og varm om vinteren. Denne ventilation, skabt af den åbne cellestruktur, hjælper med at forhindre sved, reducerer støvmider og fremmer en hygiejnisk, sund søvn. Memoryskum topmadrassen kan være rigtig gode, hvis du har problemer med ryggen eller måske har dårligt blødomløb. Skummets egenskaber sikre både aflastning og giver blød komfort og skaber en følesen af at synke ned i madrassen. Et af de største kendetegn ved memory foam topmadrasser er, at de former sig efter din krop, så du får en lille fordybning, som du kan putte dig i.

Beskrivelse

ZENHAVEN BOX madras | 7-zonet pocketfjedre | Vælge mellem 2 forskellige topmadrasser

En boxmadras i to forskellige hårdheder, medium og fast. Med en øvre kerne af 7-zone pocketfjedre, der giver dig mulighed for at få støtte og lindring de rigtige steder. Den samlede højde på madrassen med disse ben er 53 cm.

ZENHAVEN BOX er opbygget af en 8 cm fyrtræsramme hvor på der ligger vores PUReCORE® 750™ – 7 komfort zone fjedresystem omgivet af 30 mm – Pantera® Superkoldskum. Dette er din garanti for den bedste uforstyrret søvn oplevelse. Du kan vælge mellem tre forskellige topmadrasser  – Pantera® , Vita Talalay Superior latex eller Deluxe Memory Foam. Topmadrassen er en 6 cm tyk og monteret med et let quiltet tekstil.

Vælg mellem Pantera®, Vita Talalay Superior Latex eller Deluxe Memory Foam. Alle vores topmadrasser kommer i 6 cm kerne med et let quiltet tekstil og øger din samlede komfort oplevelse.

Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera scorer højt på alle de vigtige egenskaber ved komfortskum. Den udmærker sig ved sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort.

En Vita Talalay Latex Topmadras giver god støtte til din krop, aflastning af trykpunkter og holder dit søvnmiljø allergivenligt og hygiejnisk. Vita Talalay topmadrassen er behageligt åndbare og hjælper dig med at holde dig kølig om sommeren og varm om vinteren. Denne ventilation, skabt af den åbne cellestruktur, hjælper med at forhindre sved, reducerer støvmider og fremmer en hygiejnisk, sund søvn.

Memoryskum topmadrassen kan være rigtig gode, hvis du har problemer med ryggen eller måske har dårligt blødomløb. Skummets egenskaber sikre både aflastning og giver blød komfort og skaber en følesen af at synke ned i madrassen. Et af de største kendetegn ved memory foam topmadrasser er, at de former sig efter din krop, så du får en lille fordybning, som du kan putte dig i.

Rammen er betrukket med møbeltekstil med 3 mm skumbagside som sikre en ensartet og jævn polstring – fås i 3 farver:

      GRÅ | ANTRAZITE SORT | BEIGE

 

 • Topmadrassen er en 6 cm tyk med et let quiltet tekstil
 • Boxmadrassen kommer med stål- eller koniske bøgetræsben – højde på 20 cm
 • Total højde af sengen er 53 cm inkl. topmadrassen
 • Produceret på vores egen fabrik i Danmark
 • 7-zoner for maksimal støtte og komfort
 • Ombytning af fasthed for kun DKK 499 – i 100 dage

Yderligere information

Farve

, ,

Topmadras

Pantera® 100, Vita Talalay – Pure natural Latex, Deluxe Memory skum

Fasthed 1

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg

Fasthed 2

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg

Ben

Koniske bøgetræsben – 20 cm, Stålben – 20 cm

Garanti

25 års garanti på ramme og fjedrebrud

Materialer

8 cm fyrtræsramme med 18 cm PUReCORE 750™ springmadras
PUReCORE® 750™ springmadras
6 cm Pantera® 100, Vita Talalay – Pure natural Latex eller Deluxe Memory Foam topmadras

Komfortzoner

7-zonet pocketfjedre

Fjedre

PUReCORE® 750™ springsystem – 250 fjedre per m2

Højde

53 cm ( 20 cm ben, 25 cm boxmadras, 6 cm topmadras)

Beslag til ben

Medfølger

Kolli

3 stk

Polstring

Pantera®

Ramme

8 cm fyrtræstramme – FSC mærket træ

Bolstrer

Boxmadras: Møbeltekstile med 3 mm skumbagside
Topmadras: Mantova Max – Quiltet

Leveringstid

8-15 dage

Type

Boxmadras inkl. topmadras

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.