• 100 nætters prøve
 • Gratis levering
 • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

BEDZ kids Helsemadras | 60 x 120 x 9 cm

Tilbud

Original price was: 849,00 kr..Current price is: 625,00 kr..

 • En sandwich konstruktion bestående af:
  • 3 cm Pantera®,
  • 3 cm Celsius memory skum
  • 3 cm Pantera®
 • Materialet er en superkoldskum som opfylder de Californiske (ekstremt strenge) brandkrav og er økotex certificeret
 • Madrassen har den hårdhed Sundhedsstyrelsen og sundhedsplejersker anbefaler til børn så de kan bruge og udvikle deres muskler.
 • Betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader
 • Madrassen er produceret i Danmark

Bomuld Velour betræk

Perfekt for det særligt følsomme barn. Bomuldsvelour (72 % bomuld, 28 % polyester) og kan vaskes ved 60 grader.

EUCALYPTUSBETRÆK

Perfekt til det varme barn. Det har en kølende effekt og hjælper derfor barnet til at transportere varmen væk. Betrækket har en god evne til at suge fugt og sørger dermed for at holde sovemiljøet tørt og behageligt.

BOMULDSBETRÆK

100% naturligt materiale, åndbart og med en blød overflade, der hjælper barnets krop til at ånde og regulere temperaturen.

Beskrivelse

Denne madras er en specialmadras, som har rundede hjørner, og som er lavet specielt til at passe i Nature Tremmesengen.

Vores “Helsemadras” er en madras der kombinerer de absolutte bedste skumkvaliteter og vores mange års erfaring med produktion og udvikling af madrasser. Helsemadrassen består af Oeko-Tex-certificeret Pantera®-superkoldskum, der er 100% nedbrydeligt, har en meget høj bæreevne og formbestandighed. I Pantera® -superkoldskummet er der indlagt kanaler, som sikrer en god ventilation. Mellemlaget består af består af Celsius Memory-skum som laver en sandwich konstruktion hvor luftkanalerne leder overskydende varme væk. Skummet former sig efter kroppen og sikrer god trykaflastning.

Materialet har naturligvis den egenskab at sved og fugt bliver transporteret væk hvilket er en stor fordel da småbørn afgiver megen fugt når de sover. Madrassen har den hårdhed Sundhedsstyrelsen og sundhedsplejersker anbefaler til børn så de kan bruge og udvikle deres muskler. Betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader.

Madrassen er produceret i Danmark.

Madrassen er betrukket med et blødt quiltet betræk i bomuldsvelour, som naturligvis kan afmonteres, så det er nemt at vaske, hvis der skulle ske uheld. Betrækket er monteret med en lynlås på 3 sider, der gør det nemt at få betrækket af og på i forbindelse med vask, og fordi betrækket kan afmonteres og vaskes, er madrassen velegnet til børn med allergi.

Vedligeholdelse:

Det anbefales, at du beskytter madrassen ved at benytte et vådliggerlagen. Derudover bør madrassen drejes nogle gange årligt, så hoved- og fodende bytter plads, og ligeledes bør du støvsuge den regelmæssigt. Sørg også for at lufte ud. Af hygiejniske og fysiologiske årsager, bør du ikke lade en madras gå i arv fra barn til barn.

 

Yderligere information

Størrelse

60 x 120 x 9 cm

Højde

9 cm

Fasthed

Medium

Komfortzoner

Mono

Garanti

2 års reklamation ret

Materiale

Pantera – superkoldskum & Visco

Bolster

Tensel

Leveringstid

3-4 hverdag

Produkttype

Skummadras

Kolli

1

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.