• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bænkhynde efter mål | SAVANNE | Semi-anilin læder fra Sørensen Læder

1.096,00 kr.

Møbelsyning - alle vores bænkhynder i læder er syet med møbelsyning

Vælg antal knapper

  • Vi anvender kun læder fra Sørensen Læder     
  • Matt med en subtil glans, SAVANNE® er et naturligt fuldnarvet læder med synlige porer på den glatte overflade, der tilføjer karakter og autenticitet til ethvert tænkeligt projekt.
  • Natur / Mørk kanvas bagside

Læderhynder på over 100 cm vil blive produceret som en hynde men opdeles i to til tre stykker læder – sammensyet med dobbeltstikninger. Hvis hynderne er over 230 cm anbefaler vi at disse opdeles i to separate hynder. Hynderne på billedet er f.eks. opdelt i 3 x 90 cm med et samlet mål på 270 cm

SAVANNE®- Sørensen Læder

SAVANNE® er ikonet for Semi-aniliner og det foretrukne valg blandt danske designklassikere. En del af det, der gør ikoniske designs så ikoniske, er deres evige appel, ved at bruge et læder, der kan modstå tidens tand. Det er blot én af grundene til, at SAVANNE® er en evig favorit, og hvorfor vi kalder det "en alletiders Sørensen-klassiker". Matt med en subtil glans, SAVANNE® er et naturligt fuldnarvet læder med synlige porer på den glatte overflade, der tilføjer karakter og autenticitet til ethvert tænkeligt projekt. Den har også en blød berøring og følelse, der gør den yderst behagelig. Som en Semi-anilin har overfladen en speciel finish, der hjælper med at beskytte den mod pletter og udsættelse for lys.

Syning af læderhynder

Vi har stor erfaring med mange typer af sy opgaver, både i stof og læder, vi tilbyder blandt andet: - Syning af hynder betræk til Day bed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, pusle-, tumle- og kravlegårdsmadrasser - Syning med dobbeltstikninger og fine detaljer - Syning af forskellige betræk efter specialmål

Pleje af SAVANNE læder

Hvis du spilder, kan du snildt tage en opvredet klud og tørre det op uden at det efterlader skjolder. Skjolder kan godt komme, hvis det spildte ligger der for længe og har tid til at trække sig ned i læderet. Hvis læderet er gået hen og blevet lidt ”træt”, kan du tilføje lædervoks. Vi anbefaler Gold Quality eller Revit, smør læderet ind og lade det sidde 1 times tid. Herefter tørres overskuddet væk med en tør viskestykke/klud. Du kan også bruge sæbespåner, og her anbefaler vi en uden glycerin, med 80% fedtindhold (som giver næring til læderet ligesom lædervoks) og en PH værdi på 9+. Generelt har alt læder ikke godt af at stå i direkte sollys og/eller modtage ekstrem varme.

Beskrivelse

Hos Bedz finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle hynder og puder – og være sikker på, at de nye versioner, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Vi skærer alle slags hynder efter mål – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. +45 53 53 77 09 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Se vores udvalg af hynder efter mål her.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.