• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bænkhynde efter mål | NUANCE | Beskytte læder fra Sørensen Læder

1.096,00 kr.

Møbelsyning - alle vores bænkhynder i læder er syet med møbelsyning

Vælg antal knapper

  • Vi anvender kun læder fra Sørensen Læder     
  • Med NUANCE kommer ægteheden og rigdommen virkelig igennem i et læder, der er frodigt at røre ved.
  • De naturlige mønstre og ufuldkommenheder er synlige, hvilket afspejler den medfødte skønhed i hver hud.
  • En meget let, usynlig belægning holder finesser og blødhed intakt, samtidig med at den beskytter læderet mod slitage.
  • Resultatet er en fantastisk taktil fornemmelse i et læder, der er både dragende og holdbart.
  • Nyd en række stemningsfulde farver bestående af nuancer afledt af gråtoner og en række dybere jordfarver.
  • Natur / Mørk kanvas bagside

Læderhynder på over 100 cm vil blive produceret som en hynde men opdeles i to til tre stykker læder – sammensyet med dobbeltstikninger. Hvis hynderne er over 230 cm anbefaler vi at disse opdeles i to separate hynder. Hynderne på billedet er f.eks. opdelt i 3 x 90 cm med et samlet mål på 270 cm

NUANCE®- Sørensen Læder

Udviklet i samarbejde med Space Copenhagen NUANCE har en bemærkelsesværdig dybde og dimension, der udstråler autenticitet, med den ekstra fordel, at den er designet til at være holdbar. Det er en ny type Protected læder, vi har udviklet i tæt samarbejde med Space Copenhagen, hvor nuancerne ses i den naturlige tekstur såvel som i tonerne. Med neutrale farver afledt af en gråskala og rige, jordnære essentielle ting. Med NUANCE kommer ægteheden og rigdommen virkelig igennem i et læder, der er frodigt at røre ved. De naturlige mønstre og ufuldkommenheder er synlige, hvilket afspejler den medfødte skønhed i hver hud. En meget let, usynlig belægning holder finesser og blødhed intakt, samtidig med at den beskytter læderet mod slitage. Resultatet er en fantastisk taktil fornemmelse i et læder, der er både dragende og holdbart. Nyd en række stemningsfulde farver bestående af nuancer afledt af gråtoner og en række dybere jordfarver. Sammen supplerer de hinanden og skaber en uhyggelig følelse af kontinuitet. Se farverne få mere karakter, efterhånden som en subtil patina opstår over tid. Forkæl dig selv med den sanselige oplevelse af et lækkert, holdbart læder rig på detaljer og dybde. Vores NUANCE-kollektion har bestået en særlig test af TVOC (Total Volatile Organic Compounds), som måler emissioner og andre faktorer med hensyn til deres effekt på luftkvaliteten. Et TVOC-certifikat garanterer, at der ikke frigives skadelige emissioner til miljøet, hvilket bidrager til en sund indendørs atmosfære.

Syning af læderhynder

Vi har stor erfaring med mange typer af sy opgaver, både i stof og læder, vi tilbyder blandt andet: - Syning af hynder betræk til Day bed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, pusle-, tumle- og kravlegårdsmadrasser - Syning med dobbeltstikninger og fine detaljer - Syning af forskellige betræk efter specialmål

Pleje og rengøring af NUANCE læder

Som et natur materiale kræver læder pleje. Plejer du læderet på den rigtige måde, bliver det endnu smukkere med tiden. Her er et par tips: Vores læder er klar til dig at bruge, så snart det ankommer, så der er ingen grund til at behandle det eller rense det. Over tid, hvis du ser behovet for rengøring, skal du bruge en støvsuger en eller to gange om måneden med en blød børste for at fjerne eventuelt støv. En eller to gange om året til grundig rengøring skal du bruge skummet fra sæbeflager udrørt i varmt vand. Påfør skummet med en tør, blød klud, og minimer enhver kontakt med vand. Undgå stangsæbe, saddelsæbe, læderrens, husholdningsrengøringsmidler eller kemiske produkter. Beskyt mod direkte sollys, overdreven varme og skarpe genstande Pleje og vedligeholdelse af læder vil altid afhænge af den specifikke måde, det bruges på, brugsbetingelserne og hvor ofte det bruges.

Beskrivelse

Hos Bedz finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle hynder og puder – og være sikker på, at de nye versioner, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Vi skærer alle slags hynder efter mål – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. +45 53 53 77 09 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Se vores udvalg af hynder efter mål her.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.