Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

Bænkhynde efter mål | DUNES – Sørensen Læder

1.096,00 DKK

Vælg mellem Standard-, Møbel- eller Fransk syning

Vi anbefaler at læderhynder over 160 cm opdeles i 2 til 3 hynder. Hynderne på billedet er opdelt i 3 x 90 cm med et samlet mål på 270 cm

DUNES - Sørensen Læder

DUNES® er et eksklusivt anilinskind med et naturligt, rustikt look og en sublim, næsten fløjlsagtig taktil fornemmelse. Opnås ved en slibningsproces og påføring af en speciel type læderolie på overfladen. På samme tid kan DUNES® prale af et mat look, der er rå med et strejf af diskret elegance. En del af DUNES®s ekstra appel er de naturlige markeringer, der bringer en unik personlighed til hver hud. Farvetoner varierer også fra hud til hud og inden for hver enkelt hud. Hold øje med en smuk patina, der vises over tid som et resultat af læderets brug, udsættelse for dagslys og indvendig belysning. Ved brug bliver læderet skinnende og glattere over tid. Vores DUNES® kollektion har modtaget det nordiske svanemærke. En højt respekteret certificering, der bekræfter, at den opfylder deres strenge krav til miljø, brug af energi og ressourcer. Derudover kan DUNES® som et resultat af opfyldelsen af ​​et særskilt sæt kriterier specificeres som en af ​​komponenterne som en del af certificeringsprocessen for et design, der tildeles EU-miljømærket (EU Blomst på dansk).

Syning af læderhynder

Vi har stor erfaring med mange typer af sy opgaver, både i stof og læder, vi tilbyder blandt andet: - Syning af hynder betræk til Day bed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, pusle-, tumle- og kravlegårdsmadrasser - Syning med dobbeltstikninger og fine detaljer - Syning af forskellige betræk efter specialmål

Råd og vejledning

Vi vejleder gerne i forskellige sy-metoder og viser gerne de forskellige udtryk man kan opnå med blandt andet dobbelt-kapstikning, enkel-kapstikning m.m.

Beskrivelse

Hos Bedz finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle hynder og puder – og være sikker på, at de nye versioner, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Vi skærer alle slags hynder efter mål – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.