• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bænkhynde efter mål | Bouclé

1.096,00 kr.

Vælg mellem Standard-, Møbel- eller Fransk syning

Vælg antal knapper

OBS: Ved en bredde på mere end 135 cm foretages der en sammensyning på midten af hynden med dobbelt stikninger.

Bouclé er tilbage

Bouclé, afledt af det franske ord, der betyder krøllet eller ringet, refererer til både et garn fremstillet af en række løkkede fibre og de vævede stoffer fremstillet af det. Bouclé-stoffer er alsidige og bløde at røre ved med et flet, bamse-lignende udseende. Det nubby, multi-brug tekstil er generelt lavet af uld, selvom bomuld, hør og silke også kan bruges. Tilbage i slutningen af ​​1940'erne bad Florence Knoll (medstifter af møbelfirmaet Knoll) om 'en stol, der er som en kurv fuld af puder at krølle sammen og læse en bog i'. Resultatet blev Saarinens livmoderstol i Knoll's Classic Bouclé. Nå, nu er bouclé solidt tilbage i rampelyset, og det er ikke kun en fast bestanddel inden for mode (takket være Coco Chanel i 1950'erne), men også møbeldesign, set i hjemmet til indretningsobsessivers og på ønskelisten hos enhver interiørelsker. Tidligt i 2020 markerede en genopblussen i alt bouclé. Dette er en trend, du vil elske, fordi materialet giver et subtilt udseende, men alligevel giver en god balance mellem varme, hygge og tekstur til dit interiør – det er perfekt til at opnå et stilfuldt Scandi-look og fungerer generelt godt i moderne interiører.

Syning af hynder

Vi har stor erfaring med mange typer af syopgaver, både i stof og læder, vi tilbyder blandt andet: - Syning af betræk til madrasser, daybed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, pusle-, tumle- og kravlegårdsmadrasser - Betræk til pallesofa-projektet og ryghynder hertil - Syning af forskellige betræk efter specialmål

Råd og vejledning

Vi vejleder gerne i forskellige sy-metoder og viser gerne de forskellige udtryk man kan opnå med blandt andet dobbelt-kapstikning, enkel-kapstikning m.m.

Beskrivelse

Hos Bedz finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle hynder og puder – og være sikker på, at de nye versioner, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Vi skærer alle slags hynder efter mål – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Se vores udvalg af hynder efter mål her.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.