• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

ZENZA | Koldskum | Topmadras 180 x 210 cm

3.095,00 kr.

  • Topmadras med en kerne af Pantera® 100 superkoldskum
  • 8 cm tyk inkl. quiltet betræk (6 cm koldskum kerne) – tilfredstilleden komfort og god støtte
  • Aftageligt og vaskbart betræk
  • Densitet på 50 kg/m3
  • Anbefales på tværs af vægtklasser
  • Suveræn topmadras til prisen

Pantera®

Pantera® er specielt udviklet til den langvarige, sunde sovekomfort. Materialet har en meget homogen opbygning af åbne, runde celler med en differentieret cellestruktur. Takket være de åbne celler har Pantera® en glimrende luftventilation, hvilket er meget vigtig for temperatur- og fugtighedsreguleringen under søvnen. Cellernes runde form sørger for en høj elasticitet, mens den differentierede cellestruktur øger komforten.

Perfect støtte

Pantera® følger kroppens konturer og giver en perfekt støtte. Intensive laboratorieprøver har vist, at Pantera® egenskaber ikke påvirkes af fugt. Tætheden, den specielle sammensætning og produktionsprocessen sørger for en glimrende holdbarhed og formstabilitet. Formstabiliteten garanteres i 7 år.

Beskrivelse

De rigtige valg til soveværelset gør en stor forskel for din søvn oplevelse.

I vores ZENZA topmadrassen har vi skabt en af de bedste topmadrasser på markedet og ét godt valg til prisen. Topmadrassen er skabt  af Pantera® også kaldet super koldskum – er PUR skum i den absolut bedste kvalitet. Kvaliteten er mere elastiske og fjedrende end de traditionelle koldskumstyper og skaber derfor en uovertruffen komfort.

Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort niveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætningsskader ved normal brug.

Du kan trygt lægge dig til rette, lukke øjnene og se frem mod en bedre uforstyrret søvn. Når du vågner, vil du være frisker og mere veludhvilet, for denne topmadras kommer til at spille en vigtig rolle for den gode søvnoplevelse.

Yderligere information

Materiale

50 kg/m3 Pantera®100 – Superkoldskum

Højde

8 cm inkl. betræk

Garanti

2 års reklamation ret

Leveringstid

1-2 hverdag

Fasthed

Blød

Bolster

Mantova Max – Quiltet – 75 % Polyester / 25 % Viscose – vaskbar ved 30 grader

Farve

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.