• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

ZENHAVEN Springmadras | 160 x 200 cm

Tilbud

9.996,00 kr. Fra 3.998,00 kr.

Ryd

Made in Denmark

Økotex 100

Pocketfjedre

PUReCoreSystem

  • PUReCORE® 750 – 7 komfort zoner
  • Pantera® er super koldskum med virkelig høj bæreevne og mere fleksibel og fjedrene end traditionelt koldskum
  • Mantova Max – quiltet tekstile med en luxuriøse polstring og lækkert finish

OBS: Leveres som 2 springmadrasser (2 stk 80 x 200 cm) i et stor betræk

 

7-komfort zoner

7 komfort zoner, der er inddelt i unikke zoner og individuelt støtter din nakke, skuldre, lænd og hofte. Du er sikret ergonomisk korrekt aflastning gennem hele natten. Pocketfjedre er yderst behagelige, støttende og alsidige. Individuelt pakket i deres egne fleksible, åndbare stoflommer, giver de minimeret bevægelsesoverførsel og partnerforstyrrelse. Hver fjeder bevæger sig uafhængigt og leverer støtte, der konturer til kroppens individuelle kurver og bevægelser. Kan tilpasses til næsten enhver specifikation og komfort niveau, og pocketfjedre producerer en række unikke hårdheder og sikre en fleksibilitet og forbedrede støtteegenskaber, der giver behagelig og afslappet søvn.

Mantova Max

Mantova Max er er super lækkert tekstile til springmadrasser med en integreret quiltning. Madrassen bliver mere "vamset" at se på og gør den mere komfortable at ligge på. Tekstilet er produceret af 77 % polyester og 26 % Viscose. Øko-tex certificeret Vaskbart ved 30 grader

Pantera®

Pantera® også kaldet super koldskum - er PUR skum i den absolut bedste kvalitet. Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort niveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætnings-skader ved normal brug. Derudover overholder Pantera® også brandkrav som California 117A og D som standard uden ekstra brandhæmmende tilsætningsstoffer, hvorved den optimale komfort opretholdes.

Beskrivelse

Vores deluxe springmadras ZENHAVEN er produceret i Danmark, med alt hvad det indebærer af kvalitetskontrol, ordnede produktionsvilkår og dansk håndværk. Hos Bedz.dk ved vi, at en sund produktion afspejler sig i produktet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig denne danskproducerede springmadras som en del af vores bedste sortiment.

Vores PUReCORE® 750 – springsystem er opbygget af 260 pocket-fjedre pr. kvadratmeter og disse er fordelt på 7 komfortzoner. Det er klart, at dine skuldre har brug for en anderledes støtte end dine ben og fødder, og dette tages der højde for i en madras med komfortzoner. Fjedrene giver en omfattende støtte og personlig støtte, da de alle arbejder individuelt. Det betyder, at du modtager størst støtte hvor du har mest brug for det. Dine personlige trykpunkter aflastes omhyggeligt, og det betyder, at du undgår at vågne op for at vende og dreje dig i løbet af natten. På denne måde sikrer madrassen dig en dybere og væsentligt mere behagelig nattesøvn.

Springmadras opbygget med 12,5 cm høj posefjedre springindlæg og polstret med 3 cm tykt Pantera® superkoldskum på både top og bund samt rammen.

Vores ZENHAVEN Springmadras er velegnet til elevationssenge, sengerammer samt kontinentalsenge

Monteret med Mantova Max – quiltet tekstile

Totalhøjde 20 cm

HUSK – Altid GRATIS levering www.bedz.dk

Yderligere information

Længde:

200 cm, 210 cm

Bredde:

80 cm, 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm

Højde:

20 cm

Fasthed 1

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg (DKK +500)

Fasthed 2

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg (DKK +500)

Comfort zoner

7 komfort zoner, som består af tre forskellige slags pocketfjedre, der er inddelt i unikke zoner og individuelt støtter din nakke, skuldre, lænd og hofte, så du er sikret ergonomisk korrekt aflastning – nat efter nat.

Bolster:

Mantova Max – Quilt

Garanti:

25 år på fjedrebrud – ved normal brug

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.