• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

VENCE Deluxe | 120 x 200 cm | FAST

Tilbud

Original price was: 4.995,00 kr..Current price is: 3.495,00 kr..

  • Pantera® 150 er super koldskum med virkelig høj bæreevne og mere elastisk og fjedrene end traditionelt koldskum
  • 7 års sætningsgaranti ved normal brug
  • Mantova Max – quiltet tekstile med en luxuriøse polstring og lækkert finish

 

Mantova Max

Mantova Max er er super lækkert tekstile til springmadrasser med en integreret quiltning som medføre at madrassen bliver mere "vamset" at se på og gør den mere komfortable at ligge på. Tekstilet er produceret af 77 % polyester og 26 % Viscose. Øko-tex certificeret Vaskbart ved 30 grader

Pantera®

Pantera® også kaldet super koldskum - er PUR skum i den absolut bedste kvalitet. Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfortniveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætnings-skader ved normal brug. Derudover overholder Pantera® også brandkrav som California 117A og D som standard uden ekstra brandhæmmende tilsætningsstoffer, hvorved den optimale komfort opretholdes.

Beskrivelse

Vores VENCE Deluxe madras i Pantera® også kaldet super koldskum – er PUR skum i den absolut bedste kvalitet.

Pantera® er vores topprodukt specielt udviklet til produkter af høj kvalitet på markedet. Pantera® scorer højt på alle de vigtige egenskaber for komfort skum. Det adskiller sig gennem sin holdbarhed, ensartede kvalitet og høje komfort niveau. Dimensions stabiliteten for dette skum er usædvanlig høj, og det er grunden til, at vi tilbyder 7 års garanti mod sætnings-skader ved normal brug.

Derudover overholder Pantera® også brandkrav som California 117A og D som standard uden ekstra brandhæmmende tilsætningsstoffer, hvorved den optimale komfort opretholdes.

VENCE Deluxe er mere fjedrende og mere elastisk end traditionelle koldskumstyper og betyder, at du modtager størst støtte hvor du har mest brug for det. Dine personlige trykpunkter aflastes omhyggeligt, og det betyder, at du undgår at vågne op for at vende og dreje dig i løbet af natten. På denne måde sikrer madrassen dig en dybere og væsentligt mere behagelig nattesøvn.

Madrassen er 12 cm høj og er velegnet til elevationssenge, sengerammer samt kontinentalsenge

Monteret med Mantova Max – quiltet tekstile

HUSK – Altid GRATIS levering www.bedz.dk

Yderligere information

Størrelse 200 × 120 × 12 cm
Længde:

200 cm

Bredde:

80 cm, 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm

Højde:

12 cm

Fasthed:

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg

Comfort zoner

MONO zoner

Bolster:

Mantova Max – Quilt

Garanti:

7 års sætningsgaranti ved normal brug

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.