• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Lazy Air | Topmadras 140 x 200 cm | Memoryskum

Tilbud

2.995,00 DKK

  • Trykaflastende topmadras.
  • Kerne i 70 mm. memory skum.
  • Fasthed: Blød.
  • Mantova Max betræk fra Belgien.
  • Former sig efter kroppen
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Sublim trykudligning

Vores Lazy Air memoryskum er en perforeret memoryskum, som sikre at den er åndbar og ventilerende. Dette sikre dig et godt sovemiljø, høj føjelighed og sublim trykudligning til kroppen. En af de helt store fordele ved denne memoryskum madrasser er, at luftventilationen ikke forringes, uanset hvor meget tryk, madrassen udsættes for. Det skyldes, at materialet er perforeret og består af millionvis tynde, sammenhængende celler, som danner gennemgående ventilationskanaler. Memoryskum madrasser er desuden allergivenlige, lugtfri, brandsikre, og de giver en god komfort og støtte år efter år.

Mantova Max

Mantova Max er er super lækkert tekstile til springmadrasser med en integreret quiltning som medføre at madrassen bliver mere "vamset" at se på og gør den mere komfortable at ligge på. Tekstilet er produceret af 77 % polyester og 26 % Viscose. Øko-tex certificeret Vaskbart ved 30 grader

Beskrivelse

Lazy Air er en trykaflastende topmadras er opbygget med 70 mm. trykaflastende memory skum, der former sig efter dig og din krop via din kropsvarme og dit kropstryk. Dér, hvor du placerer den største belastning, vil madrassen give mest efter og yde den mest markante støtte. Dette giver en ergonomisk korrekt støtte baseret på din vægt og dine individuelle trykpunkter.

Densiteten af skummet er 60 kg / m3; densiteten er et godt pejlemærke for kvaliteten af materialet. Med en densitet på 60 kg. / m3, så er der tale om en relativt blød og aflastende topmadras, hvor memory skummet lever op til dets trykaflastende natur.

Omkring skumkernen er topmadrassen udstyret med vores ventilerende 3D betræk. Én af de gængse ulemper ved memory skum er, at materialet skal bruge din kropsvarme for at kunne forme sig efter din krop. 3D betrækket er med hundredvis af små huller, der gør det lettere at slippe af med varmen, så topmadrassen ikke bliver ulidelig varm at ligge på.

Vi har desuden gjort det nemt for dig at opretholde et sundt og behageligt sovemiljø; derfor er der lynlås på 3 sider – hele vejen rundt om madrassen, så du nemt kan vaske betrækkets over- og underdel hver for sig.

Yderligere information

Materiale

Vita Talalay® Superior Latex

Højde

8 cm inkl. betræk

Garanti

2 års reklamation ret

Leveringstid

1-2 hverdag

Fasthed

Blød

Bolster

Mantova Max – Quiltet – 75 % Polyester / 25 % Viscose – vaskbar ved 30 grader

Farve

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.