Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

NICE Springmadras | 180 x 200 cm | 5 zonet pocketfjedre

Fra 7.195,00 DKK

Ryd

Made in Denmark

Økotex 100

Pocketfjedre

PUReCoreSystem

  • PUReCORE® 538 – 5 komfort zoner
  • HR 38 kg koldskum – er PUR skum med høj bæreevne
  • Queen – møbel tekstile med kuvertsyning af Nordic 50 Hvid – blødt og strækbart tekstile

 

5-komfort zoner

Pocketfjedre er yderst behagelige, støttende og alsidige. Individuelt pakket i deres egne fleksible, åndbare stoflommer, giver de minimeret bevægelsesoverførsel og partnerforstyrrelse. Hver fjeder bevæger sig uafhængigt og leverer støtte, der konturer til kroppens individuelle kurver og bevægelser. Kan tilpasses til næsten enhver specifikation og komfort niveau, og pocketfjedre producerer en række unikke hårdheder og sikre en fleksibilitet og forbedrede støtteegenskaber, der giver behagelig og afslappet søvn.

HR 38 kg koldskum

HR 38 kg koldskum er et højelastisk materiale af typen koldskum, der er kendetegnet ved sin store bæreevne og komfortegenskaber. Materialet er ekstra spændstigt og fleksibelt pga. den unikke cellestruktur.

Beskrivelse

Vores NICE springmadras er produceret i Danmark, med alt hvad det indebærer af kvalitetskontrol, ordnede produktionsvilkår og dansk håndværk. Hos Bedz.dk ved vi, at en sund produktion afspejler sig i produktet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig denne danskproducerede springmadras som en del af vores sortiment. Hvis du mangler en springmadras til din elevationsseng, sengeramme eller kontinentalseng, så har vores NICE springmadras vores varmeste anbefalinger.

Vores PUReCORE® 538 – springsystem er opbygget af 260 pocket-fjedre pr. kvadratmeter og disse er fordelt på 5 komfortzoner. Det er klart, at dine skuldre har brug for en anderledes støtte end dine ben og fødder, og dette tages der højde for i en madras med komfortzoner. Fjedrene giver en omfattende støtte og personlig støtte, da de alle arbejder individuelt. Det betyder, at du modtager størst støtte hvor du har mest brug for det. Dine personlige trykpunkter aflastes omhyggeligt, og det betyder, at du undgår at vågne op for at vende og dreje dig i løbet af natten. På denne måde sikrer madrassen dig en dybere og væsentligt mere behagelig nattesøvn.

Springmadras opbygget med 12,5 cm høj posefjedre springindlæg og polstret med 3 cm tykt koldskum på både top og bund samt rammen.

Vores NICE Springmadras er velegnet til elevationssenge, sengerammer samt kontinentalsenge

Queen – møbel tekstile med kuvertsyning af Nordic 50 Hvid – blødt og strækbart tekstile

Totalhøjde 19 cm

HUSK – Altid GRATIS levering www.bedz.dk

Yderligere information

Længde:

200 cm

Bredde:

80 cm, 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm

Højde:

22 cm

Fasthed 1:

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg

Comfort zoner

7 zoner Pocketfjedre

Bolster:

Mantova Max – Quilt

Garanti:

25 år på fjedrebrud – ved normal brug

Fasthed 2:

Medium – anbefales til personer under 75 kg, Fast – anbefales til personer under 75-95 kg, Extra Fast – anbefales til personer over 95 kg

Farve

, ,

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.