Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

MOJO | Basis seng | Hvidpigmenteret fyrtræ

Fra 4.995,00 DKK

Ryd

Bæredygtigt

Made in Denmark

Økotex 100

Prisgaranti

Solid junior halvhøj seng med lamelbund, stige samt sengehest både for og bag.

Beskrivelse

BESKRIVELSE

Der findes mange typer af tilbehør til denne. Du kan finde alt fra praktisk tilbehør i form af en sengehest, så dit barn ikke falder ud af sengen, til skuffer, så legetøjet kan blive gemt væk, men stadig er let at komme til, til puder, der frisker sengens udseende op. Med de typer af tilbehør der findes, kan du ikke gå galt i byen ved at købe en Mojo enkeltseng. Som et ekstra tilbehør, kan du også bestemme, hvilken størrelse sengen skal have, så den passer ind på den plads, der er på børneværelset. Derudover, er sengen også tilgængelig i to lækre farver: hvid og natur. Derfor kan du få sengen i den farve, der passer bedst til resten af børneværelsets design og udseende.

Enkeltsengen til fremtiden

Med tilbehørene er du sikret en seng, der kan mange ting. Med fokus på at enkeltsengen skal være en seng, der kan bruges i fremtiden, har vi også gjort det muligt, at bygge videre på den. Du kan bygge videre på den med vores tilbehørspakke. På den måde kan sengen for eksempel blive til en køjeseng til dit barn. Det vil dit barn med sikkerhed sætte pris på, når han/hun er blevet ældre og gerne vil have, at der sker noget nyt på værelset. Du har ved at købe den her enkeltseng, altså sikret, at du har en seng, der er klar til fremtiden. Uanset, hvad fremtiden bringer er sengen med på ændringerne og dit barns behov.

Sengen er fremstillet i massivt skandinavisk fyr. Stolperne er udført i 78 x 78 mm og sidedelene i 26 mm. Alle hjørner er afrundede og rare at røre ved. Overflade behandlet med moderne og stærke vandbaserede bio lakker, gælder både klar lak og hvidtonet lak. Møblerne er godkendt efter Europas strengeste kvalitetskrav – det tyske TÜV.

I møbelproduktionen kontrolleres alt dagligt for at sikre den høje kvalitet.

Den lange sengehest ind mod væg er ekstraudstyr som tilvælges under det valgte produkt. Sengehest ud mod rummet er naturligvis inkluderet. Liggemålet er 70/90 x 200/190 cm og sengenes udvendige mål er 82/102 x 202/212 cm. Sengene er GS og TÜV godkendte og dermed garanteret en bæreevne på op til min. 100 kg per køje.

Sengen leveres i følgende madrasmål:

  • 160 cm x 70 cm
  • 190 cm x 80 cm
  • 190 cm x 90 cm
  • 200 cm x 70 cm
  • 200 cm x 80 cm
  • 200 cm x 90 cm

Udvendig mål tillægges 12 cm – totalhøjde på 158 cm – frihøjde mellem køjerne er 82 cm

Miljøbevidst – ​Der genplantes et nyt træ for hvert fældet træ. Vi bruger vandbaserede maling til vores produkter.

Yderligere information

Længde

, ,

Bredde

70 cm, 80 cm, 90 cm

Madras tilvalg

Ønsker ingen madrasser, 9 cm HR38 kg koldskum, 12 cm HR38 kg koldskum

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.