• 100 nætters prøve
  • Gratis levering
  • Specialmål og skræddersyede løsninger

100 nætters prøve

Når du køber en seng hos Bedz, har du altid 100 dage til at vurdere, om sengen er den rigtige for dig. Hvis ikke, kan du altid bytte den.

Gratis levering

Vi tilbyder gratis og hurtig levering på alle ordrer i hele Danmark. Vi tager tilmed din gamle seng med retur, hvis du ønsker det.

Specialmål og skræddersyede løsninger

Hvis du skal have specialmål på hynder eller andre skræddersyede løsninger er du mere end velkommen til at kontakte os.

Base Drum by MUUNDI | Fløjl

895,00 kr.

OBS: Ved en bredde på mere end 135 cm foretages der en sammensyning på midten af hynden med dobbelt stikninger.

United Fløjl

Fløjl i en farveskala der blander klassiske og moderne farver. Vi lagerfører 18 forskellige farver. Indhold: 36% Akryl, 27% TEXT. POLYEST, 20% Polyester, 9% Uld, 8% VISCOS Vægt (g/m²): 475 ± 5 % Öko-Tex certifikat: 1505024 Brandklasse: BS 5852 :2006 SOR. 0,CAL 117,EN 1021 - 1,NFPA 260 Martindale: 35000 (ISO 12947-2) Pilling: 4-5, 2000 Cycles (ISO 12945-2) Lysægthed: 5 (ISO 105-B02)

Syning af hynder

Vi har stor erfaring med mange typer af syopgaver, både i stof og læder, vi tilbyder blandt andet: - Syning af betræk til madrasser, daybed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, pusle-, tumle- og kravlegårdsmadrasser - Betræk til pallesofa-projektet og ryghynder hertil - Syning af forskellige betræk efter specialmål

Råd og vejledning

Vi vejleder gerne i forskellige sy-metoder og viser gerne de forskellige udtryk man kan opnå med blandt andet dobbelt-kapstikning, enkel-kapstikning m.m.

Beskrivelse

Mangler du et ekstra møbel til stuen eller børneværelset, som inviterer til afslapning og hygge, og samtidig er en smuk og dekorativ tilføjelse til rummet? Så kig nærmere på de fine puffer fra MUUNDI.

Pufferne fås i et mange forskellige farver, mønstre, teksturer og materialer, og dermed kan du helt sikkert finde den, der passer bedst ind i din indretning. Du har samtidig mulighed for at vælge lige den størrelse, der passer til det gældende rum, da alle vores puffer fås i flere forskellige størrelser.

Find din favoritpuf i udvalget. Alle vores puffer er lavet af en fast specialskum, der gør dem velegnede både som fodskamler, men også som en ekstra siddeplads med rigtig god komfort.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Dimensioner:

Ø40 x 40 cm, Ø50 x 30 cm, Ø50 x 40 cm, Ø60 x 30 cm, Ø60 x 40 cm, Ø70 x 30 cm, Ø90 x 30 cm

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.