Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

MOJO | Køjeseng med skrå stige | Hvidpigmenteret fyrtræ

Tilbud

Fra 5.995,00 DKK Fra 5.495,00 DKK

Ryd

Bæredygtigt

Made in Denmark

Økotex 100

Prisgaranti

Med en Mojo køjeseng med skrå stige sikrer du, at gulvpladsen på børneværelset er optimalt udbyttet. Køjesengen er derfor optimal til børneværelset, hvor der ikke er meget plads. Du sikrer samtidig også, at det er nemmere for dig at støvsuge på deres værelse, fordi du ikke skal bevæge dig rundt om den.

min. 100 kg. (disse senge er godkendt til vandrehjem, campingpladser og efterskoler)

Beskrivelse

Skab muligheder med tilbehøret

Til vores køjeseng med lige stige kan der købes meget forskelligt tilbehør. Det som alt vores tilbehør har til fælles er, at alle tingene er med til at give en funktion til sengen. Det kan være funktioner som for eksempel hygge eller af den mere praktiske slags, opbevaring. Hyggen kan skabes ved at købe vores lækre, bløde puder, der kommer i flere farver. Opbevaringen kan du få ved at købe vores skuffer, der kan være under den nederste køje. En anden type skuffe du kan købe er vores sengeskuffe. Med sengeskuffen får du en ekstra soveplads på børneværelset, så du er klar til, når dine børn har venner overnattende.

Flere typer af senge i en

Som alle vores Mojo senge, kan vores køjeseng med lige stige også ændres til andre typer af senge. Køjesengen kan blive til to enkeltsenge eller en halvhøj seng og en enkeltseng. Du investerer altså dine penge i en seng, der giver dig flere løsninger. Vores køjeseng med lige stige kan derfor bruges i mange år af dine børn. Udover at den kan bruges i mange år, kan den også tilpasses til de krav, som dine børn eller du selv måtte få til en senere indretning af børneværelset. Med denne køjeseng kan du kun se løsninger på de problemer, som du kan møde, når du indretter børneværelset. Med andre ord kan du og dine børn altså kun blive glad for vores køjeseng med lige stige.

Alletiders smart og funktionel køjeseng, som nemt kan bygges om til 2 separate senge.

Denne kvalitets køjeseng fra BEDZ giver dig fleksibilitet og masser af indretningsmuligheder, når du har brug for en optimal rumudnyttelse, og samtidig ønsker god liggekomfort og et stilrent klassisk design. Den komplette pakke består af 1 dobbelt køjeseng, 1 stige, sengehest, 2 kraftige lamelbunde samt tilvalg af 2 madrasser i ente 25 kg polyether eller 38 kg koldskum.

Sengen er fremstillet i massivt skandinavisk fyr. Stolperne er udført i 78 x 78 mm og sidedelene i 26 mm. Alle hjørner er afrundede og rare at røre ved. Overflade behandlet med moderne og stærke vandbaserede bio lakker, gælder både klar lak og hvidtonet lak. Møblerne er godkendt efter Europas strengeste kvalitetskrav – det tyske TÜV.

I møbelproduktionen kontrolleres alt dagligt for at sikre den høje kvalitet.

Den lange sengehest ind mod væg er ekstraudstyr som tilvælges under det valgte produkt. Sengehest ud mod rummet er naturligvis inkluderet. Liggemålet er 70/90 x 200/190 cm og sengenes udvendige mål er 82/102 x 202/212 cm. Sengene er GS og TÜV godkendte og dermed garanteret en bæreevne på op til min. 100 kg per køje.

Sengen leveres i følgende madrasmål:

  • 190 cm x 70 cm
  • 190 cm x 80 cm
  • 190 cm x 90 cm
  • 200 cm x 70 cm
  • 200 cm x 80 cm
  • 200 cm x 90 cm

Udvendig mål tillægges 12 cm – totalhøjde på 158 cm – frihøjde mellem køjerne er 82 cm

Miljøbevidst – ​Der genplantes et nyt træ for hvert fældet træ. Vi bruger vandbaserede maling til vores produkter.

Yderligere information

Længde

, ,

Bredde

70 cm, 80 cm, 90 cm

Madras tilvalg

Ønsker ingen madrasser, 9 cm HR38 kg koldskum, 12 cm HR38 kg koldskum

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.