Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

NICE Springmadras | 180 x 200 cm | 5 komfort zoner

Tilbud

2.899,00 DKK

  • PUReCORE® 538 – 5 komfort zoner
  • HR 38 kg koldskum – er PUR skum med høj bæreevne
  • Queen – møbel tekstile med kuvertsyning af Nordic 50 Hvid – blødt og strækbart tekstile

Beskrivelse

Vores NICE springmadras er produceret i Danmark, med alt hvad det indebærer af kvalitetskontrol, ordnede produktionsvilkår og dansk håndværk. Hos Bedz.dk ved vi, at en sund produktion afspejler sig i produktet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig denne danskproducerede springmadras som en del af vores sortiment. Hvis du mangler en springmadras til din elevationsseng, sengeramme eller kontinentalseng, så har vores NICE springmadras vores varmeste anbefalinger.

Vores PUReCORE® 538 – springsystem er opbygget af 260 pocket-fjedre pr. kvadratmeter og disse er fordelt på 5 komfortzoner. Det er klart, at dine skuldre har brug for en anderledes støtte end dine ben og fødder, og dette tages der højde for i en madras med komfortzoner. Fjedrene giver en omfattende støtte og personlig støtte, da de alle arbejder individuelt. Det betyder, at du modtager størst støtte hvor du har mest brug for det. Dine personlige trykpunkter aflastes omhyggeligt, og det betyder, at du undgår at vågne op for at vende og dreje dig i løbet af natten. På denne måde sikrer madrassen dig en dybere og væsentligt mere behagelig nattesøvn.

Springmadras opbygget med 12,5 cm høj posefjedre springindlæg og polstret med 3 cm tykt koldskum på både top og bund samt rammen.

Vores NICE Springmadras er velegnet til elevationssenge, sengerammer samt kontinentalsenge

Queen – møbel tekstile med kuvertsyning af Nordic 50 Hvid – blødt og strækbart tekstile

Totalhøjde 19 cm

HUSK – Altid GRATIS levering www.bedz.dk

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.