Gratis levering

100 dages returret

Prisgaranti

Madras til campingvogn | Efter mål

350,00 DKK

Tekstiler

Hos Bedz fører vi mange møbel tekstiler i mange forskellige kvaliteter og i mange farver. Vi har tekstiler fra ROMO gruppen, Kvadrat, Scan Aprima, Nevotex, Camira, Sunbrella mfl. I menuen under tekstiler finder du vores store udvalg. Har du et ønske om et special tekstil eller ønsker du et tekstil efter dit eget valg, kan vi som oftest også være behjælpelig.

Syning af hynder

Hos Bedz har vi vores egen systue. Det betyder, at vi kan sy betræk til dine nye hynder eller til din nye madras, hvad enten det er i standard eller speciel mål. Ja faktisk kan vi klare det meste til dit projekt. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet. Vi arbejder med 3 slags syninger – en standardsyning, møbelsyning og fransksyning. En standardsyning består af en sammensyning med en enkelt stikning.

Priser

Vores sy priser starter fra 425,- kr. pr. hynde. Prisen kan varierer alt efter opgavens omfang og størrelse. Ønsker du et tilbud på dit projekt kan det indhentes ved at sende en mail til hello@bedz.dk eller du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 5461 1250, så vil vi guide dig og finde den bedste løsning til dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med en tilfredsstillende løsning til dit hjem.

Beskrivelse

Hos Bedz kan vi skræddersy din næste madras til campingvognen. Vi tilbyder en god service til en fornuftig pris med en høj kvalitet.

Alle vores skræddersyet madrasser til campingvognener monteret med betræk i Mantova Max – let quiltet tekstil som er stræk-bart og med lynlås på 2 sider.

Miljøvenligt skum

Alt vores skum er godkendt efter Øko-tex standard 100 og indeholder dermed ingen sundhedsskadelige stoffer. Vores skum fremstilles helt uden brug af CFC og produceres efter miljøvenlige produktionsmetoder. En løbende kontrol garanterer kunden, at vores skum ikke afgiver nogen former for skadelige stoffer.

Vi hjælper både private hjem og virksomheder med at finde den rette skum til møblerne. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige kvaliteter af skum på tlf. 54 61 12 50 og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Yderligere information

Højde

9, 12, 15

Enestående køling

Vores perforerede skum og ventilerende PUReCORE systemer™ sikrer effektiv køling gennem hele søvnen.

Enestående støtte

PUReCORE Foamsystems™ og PUReCORE Springsystems™ fra Nordic Foam Group holder din rygsøjle lige hele natten – slip for smerter og ømhed.

Enestående søvn

Du opnår en mere uforstyrret søvn – vågner veludhvilet, med masser af energi og klar til at præstere dit bedste.